eBoligadvokat
Svanehusene
Svanehusene
Svanehusene
Svanehusene

Svanehusene

Irmabyen · Rødovre
Lejeboliger · Færdig
Fra 11.200 kr pr. md.

Beskrivelse

Vilhelm Lauritzen Arkitekter står bag bebyggelsen i mørkbrunlige tegl med lyse træ-detaljer i cedertræ og store vinduespartier. Alle 81 lejelejligheder har enten indeliggende terrasse eller altan, som giver Svanehusene et stilrent og nordisk ydre og tilfører boligerne eftertragtede uderum.

Med Kaffetårnets kulturelle tilbud, områdets mangfoldighed og grønne omgivelser, er Svanehusene det perfekte sted at bo og samtidig beliggende tæt på København. Her er trygt og rart at være for både børn, unge og ældre, og de mange udfoldelsesmuligheder tilfredsstiller større og mindre ønsker og behov – i et inspirerende miljø.

Svanemærket byggeri i IrmaByen

Svanemærkede byggerier indebærer materialer, som lever op til de strenge krav til miljø- og sundhedsskadelige stoffer og som dermed bidrager til et sundt indeklima. Dette betyder, at der kun er brugt isoleringsmaterialer, maling, fugemasser etc. af bedste kvalitet i byggeriet, ligesom de høje krav til ventilation og fugtsikring er imødekommet.

Et Svanemærket byggeri skal være et energieffektivt byggeri med et energiforbrug, som skal ligge mindst 25% lavere end lovens krav til nybyggeri. Byggeriet skal være velisoleret og tæt, og boligernes hårde hvidevarer skal være energieffektive.

Et bæredygtigt byggeri har fokus både på processen omkring opførelsen, på byggeriets levetid og på genanvendelsen af materialerne, når byggeriet, langt ude i fremtiden, ikke længere skal bestå. Jo længere produkterne holder, jo mindre miljøaffald genereres der, og dermed tilgodeses både beboere, miljø og jordens ressourcer.

Kort

Kaffevej, 2610 Rødovre, Danmark

Lignende byggerier (2)

Skriv en kommentar

Lejlighedsstørrelser
Værelser

Yderligere information

  • Ejendomsmægler: Danbolig
  • Antal lejligheder/lejemål: 81
  • Arkitekt: Vilhelm Lauritzen
  • Gloove
Scroll Up