Svanehusene
Svanehusene
Svanehusene
Svanehusene

Svanehusene

Rødovre · IrmaByen
Lejeboliger · Færdig
Fra 11.200 kr pr. md.

Beskrivelse

Vilhelm Lauritzen Arkitekter står bag bebyggelsen i mørkbrunlige tegl med lyse træ-detaljer i cedertræ og store vinduespartier. Alle 81 lejelejligheder har enten indeliggende terrasse eller altan, som giver Svanehusene et stilrent og nordisk ydre og tilfører boligerne eftertragtede uderum.

Med Kaffetårnets kulturelle tilbud, områdets mangfoldighed og grønne omgivelser, er Svanehusene det perfekte sted at bo og samtidig beliggende tæt på København. Her er trygt og rart at være for både børn, unge og ældre, og de mange udfoldelsesmuligheder tilfredsstiller større og mindre ønsker og behov – i et inspirerende miljø.

Svanemærket byggeri i IrmaByen

Svanemærkede byggerier indebærer materialer, som lever op til de strenge krav til miljø- og sundhedsskadelige stoffer og som dermed bidrager til et sundt indeklima. Dette betyder, at der kun er brugt isoleringsmaterialer, maling, fugemasser etc. af bedste kvalitet i byggeriet, ligesom de høje krav til ventilation og fugtsikring er imødekommet.

Et Svanemærket byggeri skal være et energieffektivt byggeri med et energiforbrug, som skal ligge mindst 25% lavere end lovens krav til nybyggeri. Byggeriet skal være velisoleret og tæt, og boligernes hårde hvidevarer skal være energieffektive.

Et bæredygtigt byggeri har fokus både på processen omkring opførelsen, på byggeriets levetid og på genanvendelsen af materialerne, når byggeriet, langt ude i fremtiden, ikke længere skal bestå. Jo længere produkterne holder, jo mindre miljøaffald genereres der, og dermed tilgodeses både beboere, miljø og jordens ressourcer.

Lignende byggerier (2)

6 kommentarer

 • Stine
  1 år siden

  Hej.
  Jeg vil hære om muligheden for at komme i betragtning til en lejebolig i Svanehusene?
  Vi er en familie på tre, to voksne og vores datter på 5 år, der pt. bor i Vanløse, men hvor pladsen nu er blevet lidt for trang.
  Bedste hilsner
  Stine Pickering

 • Stine Pickering
  1 år siden

  Hej Troels.
  Tak for hurtig tilbagemeldning- kan man skrive sig på venteliste til en af de reservede?
  Bedste hilsner
  Stine

  • Troels - Nybygget.dk
   1 år siden

   Hej Stine,

   Det er jeg ikke sikker på, men i så fald skal du tage kontakt til mægleren som står for udlejning på ovenstående link. Prøv at kontakte dem 🙂

   Mvh Troels – Nybygget.dk

 • Nassim Nabipour
  2 måneder siden

  Hej. http://svanehusene.dk Virker ikke længere. Er der en anden hjemmeside man kan se ledige boliger på?

  Mvh Nassim Nabipour

  • Troels - Nybygget.dk
   2 måneder siden

   Hej Nassim,

   Du har ret, den er lukket ned efter første udlejning er overstået. Vi har desværre ikke viden om hvor du så kan finde ledige boliger.

   Mvh Troels – Nybygget.dk

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Yderligere information

 • Bygherre
 • Arkitekt
 • Ejendomsmægler
 • Antal enheder
Scroll Up