Bolighed
Sydtårnet - Amager Strandpark
Sydtårnet - Amager Strandpark
Sydtårnet - Amager Strandpark
Sydtårnet - Amager Strandpark
Sydtårnet - Amager Strandpark
Sydtårnet - Amager Strandpark
Sydtårnet - Amager Strandpark
Sydtårnet - Amager Strandpark
Sydtårnet - Amager Strandpark
Sydtårnet - Amager Strandpark

Sydtårnet

København · Amager Strand
Ejerboliger · Færdig

Beskrivelse

Kom hjem til tårnet på toppen af byen
Din nye bolig over vandet – lige under skyerne

Kom hjem til det bedste af to verdener

Tæt på storbylivet, tæt på strand og natur, med en formidabel udsigt over begge dele. Sydtårnets boliger er for dig, der elsker at bo i København, men samtidig gerne vil være helt tæt på vandet.

Dig, der gerne vil bo i et levende nærmiljø, hvor mennesker bor, arbejder og holder fri.

Dig, der gerne vil bo i et nyt, arkitekttegnet kvalitetsbyggeri, hvor alting fungerer og er indflytningsklar med det samme.

Dig, der drømmer om at betragte det hele lidt fra oven, når du kommer hjem om aftenen.

Kom hjem til en storslået udsigt over vandet og byens lys

Alle Sydtårnets lejligheder har egen altan. Du kan med andre ord træde direkte ud fra din stue og nyde morgenkaffen i den første forårssol, invitere familie og venner til middag under åben himmel om sommeren eller måske endda etablere din egen mini-køkkenhave i krukker og plantekasser.

Det er her på altanen, i den friske havluft fra Øresund, at du kan finde ro efter en lang dag. Det er her, du kan lade blikket glide hen over Amager Strandpark, Kastrup Søbad og Sverigeskysten til den ene side, Københavns irgrønne tårne og spir til den anden – for ikke at glemme Amagers karakteristiske villalandskaber og haveforeninger, som også har deres charme. Og det er her, du kan følge himlens og årstidernes farveskifte fra stålgrå til dybblå og gyldenorange.

Kom hjem til en lys og lækker lejlighed

Også inde i Sydtårnets lejligheder er udsigten i fokus. Alle lejlighederne har vinduer fra gulv til loft, så du kan se ud over landskabet, uanset om du står i køkkenet og laver mad, sidder på gulvet og leger med ungerne eller slapper af i sofaen om aftenen.

Interiøret er holdt i rene linjer og lyse nuancer, der ikke stjæler fokus fra udsigten og samtidig giver masser af lys og luft indenfor. Der er smukke egeplankegulve i alle rum, og det er Invita, der står for badeværelserne og de lækre kvalitetskøkkener, som er designet specielt til Sydtårnet. Det enkle og tidløse design giver desuden rum til at indrette boligen efter sin egen personlige smag.

Sydtårnet består af i alt 40 lejligheder på mellem 76 og 129 m2 og kan derfor rumme alt fra singler til par og børnefamilier. Der er samtidig lagt vægt på fleksibilitet og frihed til at vælge mellem store, åbne planer og muligheden for at etablere flere værelser, hvis familien forøges, eller der bliver brug for et ekstra gæsteværelse eller kontor. Allerøverst ligger de eksklusive penthouselejligheder på godt 200 m2, som alle har egen tagterrasse.

Kort

Lignende byggerier (22)

Én kommentar

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Advice Ejendomsadministration
Scroll Up