Tårnhusene

Tårnhusene

København · Ørestad
Ejerboliger / Lejeboliger · Færdig
Fra 2.249.000 kr

Beskrivelse

Tårnhusene er til dem, der vil kombinere naturens skønhed med bylivet i Ørestaden og resten af København.

Tårnhusene bliver udgjort af tre tårne, der samlet består af 24 lejligheder og penthouselejligheder.

Hvert tårn har tre penthouselejligheder, der har områdets bedste udsigt ud over både by og skov. Udsigten fra penthouselejlighederne er ikke kun fra selve lejligheden, men også de tilhørende tagterasser, der har høj facade og glasværn, der skærmer af og giver læ, men stadig giver god mulighed for at nyde udsigten.

De store lejligheder strækker sig over bygningernes 8. og 9. etage. Øverst er en stue, så du både kan nyde udsigten inde og ude, i al slags vejr.

Samlet kommer Tårnhusene og Byhusenes kvarter til at have 156 familieboliger – lejligheder og rækkehuse.

De to anerkendte tegnestuer, Holscher Nordberg Arkitekter og Adept, har gået sammen for at skabe den innovative form og veludnyttede kvadratmetre, der tilsammen skaber de familievenlige, lyse lejligheder i Tårnhusene.

Nærområdet byder på fantastiske faciliteter til hele familien, hvor især Royal Arena og hele Arenakvarteret byder på underholdning og legepladser. Derudover har Arenakvarteret både nybygget skole og børneinstitution med idrætspædagogik som hovedfokus, hvor disse er bygget til at motivere børn og unge til at bevæge sig. Samtidig ligger Ørestad Gymnasium inden for gåafstand, der fokuserer på digitalisering af undervisningsmaterialer. Gymnasiet er et af Danmarks mest søgte hvert år.

Field’s shoppingcenter har åbent til kl. 20 hele ugen og ligger inden for gåafstand fra Tårnhusene. Om du har brug for dagligvarer, takeaway eller at få udvidet eller fornyet din garderobe, finder du det der. Centeret har også en stor, nyopført biograf med ni sale. Du kan selvfølgelig også handle endnu mere lokalt, når butikker og cafeer rykker ind i byggerierne ved Byfælleden og Arenakvarteret. Derudover kan man også benytte sig af metrostationerne i nærheden til bl.a. Kongens Nytorv til Strøget og Magasin. I 2018 åbner to store supermarkeder og flere etager med legeland ved Vestamager Station.

Amager Fælled vil kunne fungere som baghave til Tårnhusene, hvor stierne giver fri mulighed for gå-, løbe- og cykelture i den skønne natur. Derudover kan de fritgående dyr klappes og ses af hele familien.

Overblik over afstande:
10 min. fra Kgs. Nytorv med Metro
12 min. fra Nørreport med Metro
16 min. fra Frederiksberg med Metro

6 min. fra Københavns Lufthavn med Øresundstoget.
7 min. fra Københavns Hovedbanegård med Øresundstoget.

2 min. fra Ørestadens egen biograf, som åbner i 2015.
3 min. fra Fields, der byder på shopping og indkøb i flere etager.

 

Lignende byggerier (131)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
  • Facebook
Scroll Up