tårnhusene kildevældet nørresundby
tårnhusene kildevældet nørresundby
tårnhusene kildevældet nørresundby
tårnhusene kildevældet nørresundby

Tårnhuset

Nørresundby
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 1.745.000 kr

Beskrivelse

Raundahl & Moesby opfører 32 ejerlejligheder på den gamle Eternitgrund med sydvendte facader og altaner på 11 kvm direkte ud til Limfjorden. Byggeriet får navnet Tårnhuset og er en del af det nyopførte boligkvarter i Nørresundby ved navn Kildevældet.

Boligerne er bygget med fokus på især at gøre lejlighederne gennemlyste og funktionelle. Der er højt til loftet i de moderne boliger, der alle har vidunderlig udsigt, hvor de sydvendte har udsigt over Aalborg og Limfjorden. Alle lejligheder over stueetagen har altan med høj afskærmning, så du kan nyde den friske luft helt ugeneret. Bygningen er opført med respekt for den omkringliggende natur i det nyopførte område Kildevældet.

Kildevældet – grøn oase tæt på Aalborg

Kildevældet giver dig mulighed for at bo midt i en frodig, grøn oase, hvor små lommer indbyder til både afslapning, eftertænksomhed og socialt samvær. I nogle af lommerne er der bænke, hvor man kan nyde en stille stund i pagt med naturen. For at skabe en dynamisk bydel opfører man flere forskellige boligtyper til området for at kunne tiltrække både ældre, unge og dem imellem. Fælles for de forskellige bygninger i Kildevældet er, at de får deres egne arkitektoniske udtryk, men spiller sammen med og forholder sig til hinanden indbyrdes, så der skabes et harmonisk helhedsindtryk.

Området har herudover et etableret butiksmiljø, der er forholdsvis uvant for nyopførte boligkvarterer. Man finder bl.a. populær café, fitnesscenter og store dagligvarebutikker inden for gåafstand fra Tårnhuset. På cykel er der heller ikke langt til kultur, kunst og aktiviteter så som Aalborgs nye havnefront, friluftsbad i Vestre Fjordpark eller Street Food marked.

Lignende byggerier (14)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Website
Scroll Up