tårnhuset
tårnhuset
tårnhuset

Tårnhuset

Aalborg
Ejerboliger · Færdig
Fra 1.745.000 kr

Beskrivelse

Tårnhuset er et byggeri bestående af 27 boliger, hvoraf størstedelen har panorama-udsigt over Aalborg. Byggeriet ligger i den grønne bydel, Kildevældet. Byggeriet og bydelen, Kildevældet, er fremtidige del af Aalborg med fokus på en grøn infrastruktur tæt på Aalborgs centrum. De fleste boliger kommer med en 11 kvm altan, mens de resten vil have en lille, privat have.

Arkitekturen er moderne, hvor især facaden giver et nyt, rustikt look. Indefra er der fokus på funktionalitet. Materialerne er valgt ud fra deres holdbarhed samt dets indflydelse på facaden og interiørets udseende.

Kildevældet – grøn oase i Aalborg

Kildevældet er både til unge, der ønsker at have fart over feltet samt til den nystiftede familie, der have tid og plads til at trække vejret i eget tempo. Mikset af grønne, rekreative arealer og de korte afstande til Aalborgs pulserende by- og natteliv skaber de optimale forudsætninger for en tilstrækkelig stor diversitet blandt beboerne.

Kildevældet giver dig mulighed for at bo midt i en frodig, grøn oase, hvor små lommer indbyder til både afslapning, eftertænksomhed og socialt samvær. I nogle af lommerne er der bænke, hvor man kan nyde en stille stund i pagt med naturen. For at skabe en dynamisk bydel opfører man flere forskellige boligtyper til området for at kunne tiltrække både ældre, unge og dem imellem. Fælles for de forskellige bygninger i Kildevældet er, at de får deres egne arkitektoniske udtryk, men spiller sammen med og forholder sig til hinanden indbyrdes, så der skabes et harmonisk helhedsindtryk.

Lignende byggerier (14)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Arkitekt
  • Ejendomsmægler
  • Website
Scroll Up