tårnhuset
tårnhuset
tårnhuset

Tårnhuset

Aalborg
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 1.745.000 kr

Beskrivelse

Tårnhuset er et byggeri bestående af 27 boliger, hvoraf størstedelen har panorama-udsigt over Aalborg. Byggeriet ligger i den grønne bydel, Kildevældet. Byggeriet og bydelen, Kildevældet, er fremtidige del af Aalborg med fokus på en grøn infrastruktur tæt på Aalborgs centrum. De fleste boliger kommer med en 11 kvm altan, mens de resten vil have en lille, privat have.

Arkitekturen er moderne, hvor især facaden giver et nyt, rustikt look. Indefra er der fokus på funktionalitet. Materialerne er valgt ud fra deres holdbarhed samt dets indflydelse på facaden og interiørets udseende.

Grønne oaser i midtbyen

Kildevældet er både til unge, der ønsker at have fart over feltet samt til den nystiftede familie, der have tid og plads til at trække vejret i eget tempo. Mikset af grønne, rekreative arealer og de korte afstande til Aalborgs pulserende by- og natteliv skaber de optimale forudsætninger for en tilstrækkelig stor diversitet blandt beboerne.

Kildevældet giver dig en unik mulighed for at bo midt i en frodig, grøn oase, hvor små hyggelige lommer indbyder til både afslapning, eftertænksomhed og skønt socialt samvær.

Lignende byggerier (14)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Arkitekt
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up