tagkronen vanløse kronen lejeboliger
kronen vanløse
tagkronen vanløse
tagkronen kronen vanløse

Tagkronen

København · Vanløse
Lejeboliger · Færdig
Fra 8.500 kr pr. md.

Beskrivelse

Tagkronen Vanløse

Boligprojektet hedder Tagkronen og består af 118 lejelejligheder og varierer i størrelse fra 45 kvm til 156 kvm og indebærer både 1 til 5 værelses lejligheder. Lejlighederne er højtbeliggende, hvilket giver lejlighederne en skøn udsigt over hovedstadsområdet. Der vil i midten komme et grønt byrum til hygge og afslapning for beboerne mellem Tagkronens lejeboliger. Ambitionen med arkitekturen var, at boligerne skulle ligne en trækrone ved at placere boliger og gårdhaver i forskellig højde, hvilket får boligerne til flyde i arkitektonisk ét med shoppingcentret. Til lejlighederne er der 1.700 cykelparkeringspladser, yderligere vil der også blive bygget parkeringskælder og kælderrum.

Kronen

Lige under lejlighederne finder du Danmarks nyeste shoppingcenter, Kronen, som tilbyder alt fra dagligvare-, tøj- og beauty-butikker samt fitness, caféer og restauranter. Kronen består af i alt 60 butikker fordelt på 59.000 kvm. Kronen kombinerer derfor livsstil, shopping, transport og bolig i hjertet af byen. Med direkte adgang til Vanløse Torv, S-toge og metro, bliver centret det nye centrum af Vanløse. Kronen har egentlig været otte år undervejs, men oktober 12. 2017 stod den klar.

Vanløse by

København ligger i snit på omkring 10.000 tilflyttere pr. år, hvilket  medfører, at der er et stigende behov for boliger. Der forekommer derfor en stigende efterspørgsel på boliger i Københavns udkantsområde ud over nybyggerier i indre by. Dette har medført, at Vanløse er på vej til at blive en etableret del af København, især ifbm. opførslen af metrosystemet, der kæder Vanløse sammen med resten af København på få minutter. Vanløse har med Kronen formået at skabe et storby-look tæt ved Vanløse station, der danner et endnu bedre billede af, at Vanløse er en integreret del af byen. Tagkronen ligger derudover otte minutters kørsel fra Helsingør Motorvejen, der kan tage dig til det meste af Nordsjælland.

Lignende byggerier (90)

6 kommentarer

 • Samira
  2 år siden

  Hej
  Jeg vil forhøre mig om der er nogle ledig lejlighed til en børnefamilie
  Tak

  • Troels - Nybygget.dk
   1 år siden

   Hej Samira,

   Du skal ringe på 33 33 03 05 og forhøre dig om ledige lejligheder. Sig gerne du har fundet byggeriet på Nybygget.dk.

   Mvh Troels – Nybygget.dk

 • Kristoffer Kaae Svendsen
  2 år siden

  Hej Samira
  Der er en 4 værelses på 113 kvm til 15.800 kr pr måned tilbage, der vil være familievenlig.
  Du kan se listen med ledige boliger på http://www.tagkronen.dk/boligoversigt/ – hvorfra du også kan kontakte ejendomsmægler.
  God dag
  mvh
  Kristoffer, Nybygget.dk

 • Imane
  2 år siden

  Hej Kristoffer er alle jeres lejligheder udlejet?

  • Kristoffer Kaae Svendsen
   2 år siden

   Kære Imane
   Det er ikke os, der står for udlejningen af boligerne, vi hos nybygget.dk står primært for eksponeringen af nybyggerier og dertilhørende information til slutbrugerne (jer).
   Men der er en enkelt lejlighed tilbage i Tagkronen. 4 værelses på 3. etage til 15.800 pr. mnd.
   Læs mere på http://www.tagkronen.dk/boligoversigt/
   mvh
   Kristoffer, Nybygget.dk

 • Michelle Løvendorf
  1 år siden

  Hej 🙂

  Jeg vil hører om leje mulighed i kronen med snares overtagelse.
  Minimum 3 værelses.

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

 • Bygherre
 • Arkitekt
 • Ejendomsmægler
 • Byggestart
 • Antal enheder
 • Website
Scroll Up