Advice Ejendomsadministration

Tallskogen

Sverige · Skåne
Bostadsrätt · Under opførelse
Fra 454.000 kr / Fra 1.305 kr pr. md.
Få boliger tilbage

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Beskrivelse

Tæt på vandet i Svenske Åhus, finder vi ejendommen Tallskogen, der består af 56 lejligheder. Lejlighederne har et areal på 31-85 m2, og indeholder 1-4 værelser. Lejlighederne i Tallskogen er opført med enten tilhørende balkon eller terrasse, hvorpå solen og udendørsarealerne kan nydes. Udvalgte lejligheder vil desuden have franske altaner. Der medfølger én parkeringsplads til hver lejlighed, samt et opbevaringsrum, opført på Tallskogens fællesarealer. Ejendommens lejligheder sælges som bostadsrätter, hvilken er en ejerform, der lettest kan oversættes til en blanding mellem ejer- og andelsbolig.

Læs mere om bostadsrätten her.

Bo i Åhus

I det nordøstlige Skåne finder vi Kristianstad kommune, hvori byen Åhus er beliggende. Åhus by er mest kendt for sin centrale rolle i det skånske ålefiskeri, og for at huse destilleriet, hvorpå den verdenskendte Absolut Vodka fremstilles. Om sommeren er Åhus et populært feriested, især for skandinaviske nationaliteter. Her kan badevandet og de lange hvide sandstrande ved Täppet nydes, såfremt vejret tillader det. Der er cirka 20 minutter ind til det centrale Kristianstad.

Overkommelig afstand til Danmark

Afstanden fra Åhus til Danmark er bestemt til at overkomme. På trods af at Åhus er beliggende helt ude ved østersøen, så er rejsetiden til Kastrup kun 1 time og 25 minutters kørsel i bil. Vælger man toget, så skal der påregnes en rejsetid på cirka 2 timer og 30 minutter.

OBS! Alle beløb angivet i DKK er omregnet fra SEK til kurs 0,72 29-01-2019

Kort

Kontakt

BoKlok

(+46) 020-26 55 65

BoKlok er et boligkoncept udviklet af Skanska og IKEA. Sammen bygger vi bæredygtige boliger til lave priser for alle. Takket været vores kombinerede kompetencer kan vi levere godt design, høj funktionalitet og kvalitet. Vi har medarbejdere i Sverige, Norge, Finland..

Lignende byggerier (9)

Skriv en kommentar

Tallskogen Sverige · Skåne
Interesseret i en bolig?

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
  • Advice Ejendomsadministration
Scroll Up