Tallskogen facade Åhus
Tallskogen luftfoto Åhus
Tallskogen facade Åhus
Tallskogen Køkken Åhus
Tallskogen stue Åhus
Tallskogen soveværelse Åhus
Tallskogen Badeværelse Åhus

Tallskogen

Sverige · Skåne
Bostadsrätt · Færdig (ledige enheder)
Fra 454.000 kr / Fra 1.305 kr pr. md.

Beskrivelse

Tæt på vandet i Svenske Åhus, finder vi ejendommen Tallskogen, der består af 56 lejligheder. Lejlighederne har et areal på 31-85 m2, og indeholder 1-4 værelser. Lejlighederne i Tallskogen er opført med enten tilhørende balkon eller terrasse, hvorpå solen og udendørsarealerne kan nydes. Udvalgte lejligheder vil desuden have franske altaner. Der medfølger én parkeringsplads til hver lejlighed, samt et opbevaringsrum, opført på Tallskogens fællesarealer. Ejendommens lejligheder sælges som bostadsrätter, hvilken er en ejerform, der lettest kan oversættes til en blanding mellem ejer- og andelsbolig.

Læs mere om bostadsrätten her.

Bo i Åhus

I det nordøstlige Skåne finder vi Kristianstad kommune, hvori byen Åhus er beliggende. Åhus by er mest kendt for sin centrale rolle i det skånske ålefiskeri, og for at huse destilleriet, hvorpå den verdenskendte Absolut Vodka fremstilles. Om sommeren er Åhus et populært feriested, især for skandinaviske nationaliteter. Her kan badevandet og de lange hvide sandstrande ved Täppet nydes, såfremt vejret tillader det. Der er cirka 20 minutter ind til det centrale Kristianstad.

Overkommelig afstand til Danmark

Afstanden fra Åhus til Danmark er bestemt til at overkomme. På trods af at Åhus er beliggende helt ude ved østersøen, så er rejsetiden til Kastrup kun 1 time og 25 minutters kørsel i bil. Vælger man toget, så skal der påregnes en rejsetid på cirka 2 timer og 30 minutter.

OBS! Alle beløb angivet i DKK er omregnet fra SEK til kurs 0,72 29-01-2019

Lignende byggerier (14)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up