eBoligadvokat
valby maskinfabrik tandhjulet
valby maskinfabrik tandhjulet
valby maskinfabrik tandhjulet
valby maskinfabrik tandhjulet
valby maskinfabrik tandhjulet

Tandhjulet

Valby
Lejeboliger · Delvist færdig
Fra 13.500 kr pr. md.

Beskrivelse

Boligerne i Tandhjulet Etape 1 forventes klar til indflytning den 1. juli 2018.

Tandhjulet Etape 1 består af 2, 3 og 4-værelses boliger i størrelsen 82-116 kvm.

Alle boliger i stueetagen har terrasse, mens alle boliger på 1., 2., 3., 4. og 5. etage har altan. Boligerne på 6. etage har enten altan eller tagterrasse. Alle boliger er indrettet med soveværelse og rummeligt køkken/alrum i forbindelse med stue. Der er rummeligt badeværelse med bruseniche, håndvask indbygget i væghængt opbevaringsmøbel og vaskesøjle. Alt i hårde hvidevarer. Der er elevator i alle opgange.

Fra elevatorerne er der også forbindelse til kælderen, hvor der findes depotrum, cykelparkering, barnevognsopbevaring samt parkeringskælder.

Spændende ny del af København

Området har en helt central placering i Valby nær særdeles gode forbindelser med offentlig transport, omgivet af tre store S-togsstationer, heriblandt Valby st., som ligeledes også sikrer både regionaltog- og busforbindelser. Derudover vil Ny Ellebjerg st., som ligger kun 1.000 m. fra Valby Maskinfabrik, være endestationen for Sydhavnsmetroen.

Shoppingcentret Spinderiet og Valby Langgade, som tilbyder et meget bredt udvalg af varer og butikker, ligger indenfor gåafstand fra Valby Maskinfabrik og der er flere forskellige daginstitutioner og skoler i nærområdet.

Nye bygninger eksisterer i harmoni med historiske, renoverede bygninger: DFEs vision med Valby Maskinfabrik er at skabe et byrum, der dels består af nye, moderne boliger, og dels består af en genskabelse af grundens oprindelige fabriksbygninger, der renoveres så de møder moderne virksomheder og boligejere og -lejeres behov. Kombinationen af bolig og erhverv, samt bevarelsen af den historiske sjæl, skaber en unik atmosfære i Valby Maskinfabrik, hvor der er rum til alle.

Kort

Lignende byggerier (6)

Skriv en kommentar

Indflytning
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
  • Cleady
Scroll Up