Advice Ejendomsadministration
valby maskinfabrik tandhjulet
valby maskinfabrik tandhjulet
valby maskinfabrik tandhjulet
valby maskinfabrik tandhjulet
valby maskinfabrik tandhjulet

Tandhjulet

Lejeboliger · Delvist færdig
Fra 13.300 kr pr. md.

Beskrivelse

Tandhjulet i Valby er et projektbyggeri, der er planlagt til at være over flere etaper og man regner med, at det i 2020, hvor det stå helt færdigt, vil indebære  ca. 1.000 moderne, bæredygtige boliger. Tandhjulet, som byggeriet hedder, er placeret på Valbys gamle maskinfabriks grund. Første etaper af byggeriet består af 69 boliger fordelt på 2-, 3- og 4-værelsesboliger mellem 82-116 kvm.

Spændende ny del af København

Området har en helt central placering i Valby nær særdeles gode forbindelser med offentlig transport, omgivet af tre store S-togsstationer, heriblandt Valby st., som ligeledes også sikrer både regionaltog- og busforbindelser. Derudover vil Ny Ellebjerg st., som ligger kun 1.000 m. fra Valby Maskinfabrik, være endestationen for Sydhavnsmetroen.

Shoppingcentret Spinderiet og Valby Langgade, som tilbyder et meget bredt udvalg af varer og butikker, ligger indenfor gåafstand fra Valby Maskinfabrik og der er flere forskellige daginstitutioner og skoler i nærområdet.

Nye bygninger eksisterer i harmoni med historiske, renoverede bygninger: DFEs vision med Valby Maskinfabrik er at skabe et byrum, der dels består af nye, moderne boliger, og dels består af en genskabelse af grundens oprindelige fabriksbygninger, der renoveres så de møder moderne virksomheder og boligejere og -lejeres behov. Kombinationen af bolig og erhverv, samt bevarelsen af den historiske sjæl, skaber en unik atmosfære i Valby Maskinfabrik, hvor der er rum til alle.

Nymoderne Københavnerlejligheder

Alle boliger i stueetagen har terrasse, mens alle boliger på 1., 2., 3., 4. og 5. etage har altan. Boligerne på 6. etage har enten altan eller tagterrasse. Alle boliger er indrettet med soveværelse og rummeligt køkken/alrum i forbindelse med stue. Der er rummeligt badeværelse med bruseniche, håndvask indbygget i væghængt opbevaringsmøbel og vaskesøjle. Alt i hårde hvidevarer. Der er elevator i alle opgange.

På udvalgte steder i udvalgte lejligheder ud mod Gammel Køge Landevej installeres såkaldte russervinduer, som er en vindueskonstruktion, som giver mulighed for at lufte ud i et rum uden at der kommer nævneværdig støj ind.

Rumhøjden er generelt ca. 2,60 meter, dog 2,30 meter i badeværelser og entré. Enkelte boliger har varierende lofthøjde i stuen.

 

Kort

Valby Maskinfabrik, Montagehalsvej, 2500 København, Valby, Danmark

Lignende byggerier (1)

Skriv en kommentar

Forventet indflytning
Lejlighedsstørrelser
Værelser

Yderligere information

  • Advice Ejendomsadministration