Tangholm
tangholm engholmene

Tangholm

København · Sydhavnen
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 2.995.000 kr

Beskrivelse

Tangholm er den største boligø i kanalbyen. Med ca. 260 boliger i forskellige størrelser, former og udtryk, vil arkitekturen kunne huse alle livets faser. Lejligheder med to, tre eller fire værelser, og penthouseboliger i to etager giver plads og muligheder til boligdrømme i alle aldre.

Byggeriet er placeret i det fremadstormende Sydhavn, hvor flere byggerier gennem de seneste par og kommende par år styrter frem. De nyopførte områder i Sydhavn, Teglholmen, Sluseholmen og Enghave Brygge, vil blive Danmarks svar på Venedig, hvor kanaler skal flyde igennem bygninger, der vil blive koblet sammen af hyggelige gangbroer. Derudover vil der komme trækarréer, der vil ligge ud til vandet, til friafbenyttelse af beboere og besøgende. Tangholm vil, ligesom de fleste af kvarterne i det nyopførte Sydhavn, have varierede facader, der giver et skiftende udtryk. Vinduerne er fra Vellac, og disse er speciallavet til byvinduer, hvor ydersiden af vinduerne reflekterer den blå himmel. Dette gør det svært at kigge ind, samtidig med at det giver et flot udtryk til bygningens facade.

Indspændte glasværn i klart hærdet glas går igen gennem det meste af Tangholm, med et elegant og let udtryk til følge – ikke mindst fordi udsigten uhindret kan nydes. Slanke balustreværn på de øvrige altaner i bebyggelsen bidrager til den æstetiske, stilsikre og levende arkitektur. Alle altanfronter er i lakeret stål – og matcher det enkelte hus’ farvesammensætning.

Kanalby midt i storbyen

Tætstillede huse, som i et unikt fællesskab danner den store U-formede bebyggelse, der åbner sig ned mod den store havnekanal mod øst.

Området skyder op som ti individuelle boligøer, der udgør et helt lille ørige – lige midt i København. Øerne omsluttes af brede kanaler med rent havvand fra havneløbet, hvorved nærkontakten med vandet bliver total. Hver ø er sin egen, men alligevel fast forankret via hyggelige broer og smukke gennemgående kajpromenader.

Lignende byggerier (131)

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up