BusyBees

Teaterhaven

Søborg
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 1.999.000 kr

Beskrivelse

Teaterhaven på Buddinge Hovedgade er et anderledes byggeri. Kendetegnet af en unik arkitektur og utraditionelt design, skiller byggeriet sig ud i lokalområdet. Byggeriet, som er opført som klassisk karrébebyggelse huser 30 ejerboliger i varierende størrelser fra 52-180 kvm. Boligerne henvender sig til en bred vifte af segmenter, med alt fra mindre toværelses lejligheder, til større rækkehuse i tre plan. Teaterhaven tæller desuden en række grønne havearealer. Her er der, for bebyggelsens beboere, plads til afslapning og fællesskab.

Luksuriøse boliger i lækre materialer

Teaterhaven er ikke blot endnu et nybyggeri. Boligerne er opført i nøje udvalgte materialer, hvilket i køkkenet manifesteres af luksuriøse Gaggenau hvidevarer, der sikrer amatørkokken de absolut bedste forudsætninger, for et vellykket måltid. I boligerne er der lagt lyse egetræsgulve, hvorunder der er indlagt gulvvarme. Alt afhængigt af boligtypen er der desuden rig mulighed for at nyde udendøre. Dette sker enten fra egen stenbelagt terrasse, sydvestvendt altan eller privat tagterrasse.

Populært familiekvarter

Teaterhaven fremstår som et atypisk byggeri i et kvarter, hvor villahuset har hidtil har spillet en markant rolle. Her bor du tæt på både indkøbsmuligheder, skoler og daginstitutioner, i et område som for mange udgør en optimal base for hele familien. Flere grønne parker og idrætsanlæg indbyder til udflugter og fysisk udfoldelse. Særligt Gladsaxe- og Buddinge Batteri udgør populære destinationer for besøgende i området. Med bus kommer du hurtigt rundt i lokalområdet, mens hyppige togafgange fra Buddinge Station, kun få hundrede meter fra Teaterhaven, fragter dig til det inderste København på 20 minutter.

Kort

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Cykelskur
Have
Udendørs parkering

Yderligere information

  • Bygherre
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
  • Bolighed
Scroll Up