AC Meyers Vænge
Teglbyen AC Meyers Vænge
AC Meyers Vænge

Teglbyen

København · Sydhavnen
Ejerboliger / Lejeboliger · Færdig

Beskrivelse

MT Højgaard står for udvikling og opførelse af boligbyggeriet på Teglbyen, der tidligere har gået under navnet A. C. Meyers Vænge. Byggeriet er placeret på Teglholmen sammen med ejendomsselskabet PATRIZIA. Projektet omfatter 16 ejendomme, som i alt indeholder 120 lejligheder og 56 rækkehuse samt en række fællesområder og grønne arealer. Der er ligeledes et mindre antal butikker primært centreret omkring kvarters-pladsen i syd. Fra nord til syd er anlagt et grønt strøgforløb, mens bebyggelsen fra øst til vest brydes af den grønne kile med gang- og cykelruter på tværs af Teglholmen.

Entasis Arkitekter har fået opgaven at skabe et nyt kvarter, som vil tilføre liv og intensitet til området tæt på Aalborg Universitet København.

De 56 rækkehuse er i 2, 2½ og 3 plan, og alle er med både for- og baghave. Boligerne i 2½ plan har også tagterrasse orienteret mod syd. De i alt 120 lejligheder er velindrettede, og der er både lejligheder til unge og familieboliger. Derudover opføres butikker, caféer og beboerlokaler i områdets stueetager, hvorved der bliver skabt et attraktivt byliv centreret omkring fællesområderne og bydelspladsen.

Projektet opføres i flere etaper. De første arbejder forventes påbegyndt i august 2017, og den sidste ejendom forventes afleveret i slutningen af 2019.

Byliv i Sydhavnen

Tankerne bag bebyggelsesplanen tager sit udgangspunkt i “Metropol for mennesker”, hvor målet er, at København skal være verdens bedste by at leve i. København skal være en bæredygtig by med byrum, der inviterer til et mangfoldigt og unikt byliv.

God infrastruktur

Der er nem adgang til og fra motorvejsnettet, Københavns Lufthavn og det sydlige Sverige via Øresundsbroen, og man kommer hurtigt til og fra Københavns centrum med bil eller S-tog. Infrastrukturen vil med tiden blive endnu bedre, da der også vil blive etableret Metro i Sydhavnen.

Lignende byggerier (131)

8 kommentarer

 • Kasper Andersen
  2 år siden

  Kære Nybygget,
  Jeg har kigget i en lang periode på den nævnte A. C. Meyers Vænge grund, men ingangsættelsen af byggeriet virker at helt stille. Det er på trods af, at planer er godkendt og blevet nævnt at være færdigt i 2017. Hvorfor er byggeriet ikke sat igang? Vil det blive gennemført i nær fremtid?

  • Troels - Nybygget.dk
   2 år siden

   Hej Kasper

   Vi har desværre ikke en update fra byggeriet, men det er korrekt der ser ud til at ligge stille pt. Nedrivningen er overstået og grunden er klargjort.

 • Anne
  2 år siden

  Hej nybyggeri.

  Hvornår er deadline for, hvornår i er færdige med at banke pæle i?
  Hilsen en beboer med nattevagter..

 • Zak
  2 år siden

  Er byggeriet kommet I gang? hvis ja, hvor kan man faa mere information vedrorende koeb?

  • Troels - Nybygget.dk
   2 år siden

   Hej Zak,

   Byggeriet er i gang, men vi er desværre ikke bekendt med flere konkrete oplysninger omkring salg endnu. Jeg vil anbefale dig at tage direkte fat i MT Højgaard på det nuværende stadie.

 • Hans Rosenberg
  1 år siden

  Har talt med Patrizia, der ejer projektet. De har oplyst at rækkehusene er lejeboliger, og at de vil blive udlejet via EDC.

 • Marianne
  1 år siden

  Det er hårdt at arbejde på et kontor omgivet af byggegrunde på alle sider. Larm og støv i årevis (3 år for mit vedkommende). Ville virkelig ønske, det var hurtigt overstået, så man kunne koncentrere sig om arbejdet og høre sine telefonsamtaler med kunder lettere de dage, hvor der hamres pæle i og den slags. Kunne ønske mig, at byggerier i DK var lige så hurtigt færdige som i f.eks. Berlin…..Suk.

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

 • Bygherre
 • Arkitekt
 • Ejendomsmægler
 • Byggestart
 • Antal enheder
 • Samlet areal
 • Website
Scroll Up