Teglgaardshusene
Teglgaardshusene Køkken/alrum

Teglgaardshusene

Humlebæk
· Under opførelse
Fra 2.295.000 kr

Beskrivelse

På Teglgårdsvej i Humlebæk ligger 24 nybyggede luksuslejligheder. Byggeriet kaldes Teglgaardshusene og ligger placeret i naturskønne omgivelser med kort afstand til størstedelen af byens tilbud. De 24 ejerboliger fordeles ligeligt på 4 bygninger. Samtlige lejligheder er opført i ét plan, og varierer i størrelser fra 92-98 kvm fordelt på tre til fire værelser. Med alle boliger følger private, isolerede depotrum, mens beboerne i Teglgaardshusene kan nyde godt af grønne fællesarealer med tilhørende græsslåmaskine og haveredskaber. Priser starter fra 2.295.000 kr.

Bebyggelsens facader er beklædt i grå tegl, og tagpartierne i matsorte tagsten. Kombinationen understøtter den rene, arkitektonisk stilsikre linjer, med overraskende og funktionelle detaljer, og understreger bebyggelsens unikke karakteristika. OGArchitecture har tegnet Teglgaardshusene.

Gode muligheder i naturskønne omgivelser

Grunden på og omkring Teglgaardshusene udgør et næsten uberørt stykke af Humlebæk. Hér befinder beboerne sig mellem fredede skovtræer, og naturlig skovbund i området rundt om de fire huse. Med en kort gåtur finder man en populær del af Nordsjællands kyststrækning med både Humlebæk Havn og Sletten Havn som to af områdets knudepunkter. Desuden kan beboerne nyde godt af et rigt antal badestrande, cafeer, restauranter og indkøbsmuligheder, som på strækningen langs Humblebæk Strandvej også gør området til en yndet destination for besøgende året rundt.

Humlebæk tilbyder ydermere en fin samling skoler, dags- og uddannelsesinstitutioner, mens gennemførte stisystemer faciliterer transport rundt i byen. Den lokale togstation med hyppige regionalafgange, gør det samtidig let at komme til flere større byer på kyststrækningen, med Helsingør og København som populære stop.

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Cykelskur
Depotrum
Udendørs parkering

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Energimærke
  • Website
Scroll Up