Sales Styling
Teglhuset Frederiks Brygge

Teglhuset Frederiks Brygge

København · Sydhavnen
Lejeboliger · Færdig
Fra 8.150 kr pr. md.

Beskrivelse

Teglhuset på Frederiks Brygge huser 83 lyse og rummelige lejeboliger. Lejlighederne har en ekstra høj rumhøjde på hele 2,6 meter og store vinduespartier fra gulvet, hvilket skaber en fornemmelse af rummelighed og sikrer masser af dagslys.

Boligerne er opført med materialer af god kvalitet og med fokus på funktionalitet. Trægulvene er i eg lakeret med mat hvid og er lyse og rengøringsvenlige. Der er gulvvarme i hele lejligheden.

Køkkenet byder på flotte hvide elementer fra Svane og en sort kompaktlaminatbordplade med underlimet vask. Det er udstyret med alle hvidevarer – ovn, kogeplader, opvaskemaskine og køle-fryseskab eller køleskab med fryseboks.

Badeværelset er rummeligt og har væghængt toilet og stort spejl. Her er mulighed for at placere en vaskesøjle.

Næsten alle lejligheder har en stor altan mod syd eller vest. Alle altaner er trukket halvt ind i bygningen, så den er lidt privat, og du vil altid kunne sidde i læ og tørvejr.

Fælleslokale til beboere

Teglhuset har sit eget fælleslokale i stueetagen, hvor beboerne kan leje sig ind og afholde private arrangementer. Der er køkken med både ovn, opvaskemaskine og køle/fryseskab. Lokalet lejes for en weekend og overtages/afleveres rengjort.

Gårdmiljø

Den hyggelige gård er indrettet som et frodigt og naturligt landskab og skaber et indbydende, lyst og trygt miljø, som understøtter det sociale liv i bydelen for alle aldre. Gårdrummet er et aktivt rum, hvor naboer mødes.

Lignende byggerier (93)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Energimærke
Scroll Up