terrassehaven irmabyen
terrassehaven irmabyen
terrassehaven irmabyen
terrassehaven irmabyen

Terrassehaven

Rødovre · IrmaByen
Ejerboliger · Færdig

Beskrivelse

I Terrassehaven i IrmaByen, Rødovre, findes 138 nyopførte ejerlejligheder, der med deres forskellighed lægger op til et levende og mangfoldigt naboskab. Boligerne er en del af den nye bydel, Irmabyen, der er ligger omgivet af skøn natur og med kort afstand til København.

Terrassehavens arkitektur

Terrassehaven er tegnet af Gröning Arkitekter, der her har skabt nogle topmoderne boliger ud fra visionen om Det Gode Liv, som det leves i IrmaByen. I arkitekturen er der lagt vægt på det æstetisk smukke, og samtidig er der fuldt fokus på at udnytte alle fordelene ved de fantastiske omgivelser.

Terrassehavens boliger

Ejerboligerne er på 2-5 værelser fra 63 til 140 velindrettede kvadratmeter. Uanset størrelse, får man en rummelig og luftig bolig med et åbent køkken-alrum, der fungerer som hjertet i hjemmet. Alle boliger har store flotte vinduespartier, der skaber optimale lysforhold og bringer udsigten helt ind i rummene.

Parkbeliggenhed

Terrassehaven er noget så usædvanlig som ejerlejligheder med ægte parkbeliggenhed. Det finder man ikke mange andre steder i hovedstadsområdet. I Terrassehaven får du alle de herligheder, der gør IrmaByen unik. Og mere til. De nye ejerlejligheder har nemlig en af områdets bedste placeringer – og byder oven i købet på en fantastisk udsigt over store grønne områder.

Foran Terrassehaven ligger det fælles friluftsareal, der i modsætning til parken, kun er forbeholdt beboerne. Arealet fungerer som et hyggeligt gårdmiljø, men er anlagt som en klassisk fransk barokhave med blomstrende bed i geometriske former. Her kan man nyde livet i en af haven hyggekroge, og børnene kan udfolde sig på deres helt egen legeplads.

Lignende byggerier (8)

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Have
Tagterrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Samlet areal
Scroll Up