terrassehusene

Terrassehusene

Odense
Ejerboliger · Færdig

Beskrivelse

Terrassehusene i Odense er et nybyggeri, der indeholder 32 nyopførte boliger og fire erhvervslokaler, hvoraf boligerne varierer fra 117 til 143 kvm. Boligerne ligger i hjertet af Odense, hvilket medfører, at man som beboer kan have sin arbejdsplads inden for kort afstand samt nyde godt af de urbane tilbud, man finder i Odense.

Byggeriet opføres i teglsten og teglspån med varierende udtryk. Hver bolig får frisk luft fra indblæsninger i stue og værelser, der er med til at skabe et godt indeklima i boligerne. Alle boligerne kommer med gulvvarme, der styres med trådløse termostater. De fire bygninger kommer med særlige udskæringer i facaderne, der giver nogle hyggelige, private altaner.

Odense by og boligens nærområde byder på et væld af caféer, butikker og kulturelle tilbud. Nærområdet er med i Odenses strategiplan om at udvikle Odense fra en stor, dansk by til en attraktiv storby, der kan tiltrække endnu flere mennesker og virksomheder, der deraf også kan tiltrække flere beboere. Terrassehusene er derfor et vigtigt element i Odenses udvikling, der skal tilbyde attraktive boliger til tilflyttere. For at skabe plads til liv, aktivitet og leg har man flyttet parkeringspladserne under jorden, så nærområdet i højere grad bliver (næsten) bilfrit.

Terrassehusene er skabt i bestræbelserne på at skabe et hyggeligt miljø til kvarteret, hvor stueetagen vil blive udlejet til caféer, restauranter eller hyggelige butikker.

Samtidig ligger byggeriet tæt på den nye letbane, der medfører, at infrastrukturen er optimal for beboerne i Terrassehusene. Herudover er der et ‘Park and Ride’-stoppested ved motorvejen, der derfor gør det nemmere for bilister ikke at skulle køre rundt i byen, mens Odense får færre biler i området.

 

Lignende byggerier (6)

Skriv en kommentar

Størrelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Antal enheder
  • Energimærke
  • Website
Scroll Up