Terrassehusene
Terrassehusene
Terrassehusene
Terrassehusene
Terrassehusene
Terrassehusene
Terrassehusene

Terrassehusene

Aarhus
Ejerboliger · Færdig

Beskrivelse

Terassehusene ligger som en forlængelse af havet, afstemt med området, naturen og det liv, der skal nydes her. Det flotte boligprojekt består af 6 punkthuse med i alt 53 boliger og 7000 m² i et område, der bliver betragtet som Aarhus’ absolut bedste placering.
Hvert hus har en mørk boligkerne – et skib, hvor de store terrasser fungerer som hvide dæk omkring boligerne. Terrasserne smyger sig ind og ud langs facaden i forhold til solorientering og udsigtsforhold.

Afstandene mellem punkthusene er nøje afstemt, så alle lejligheder får mest mulig udsigt. I kontrast til de smukke, hvide terrasser, bindes husene vertikalt sammen af ”skibets master” i mørkt tegl. Belægningen på terrasserne er i træ, som skinner smukt igennem glasværnet og giver lune til det maritime helhedsbillede, som Terrassehusene tegner fra kystsiden.

Med Terrassehusene på Langelinieparken får du en udsigt, der kan slå benene væk under enhver, arkitektur med maritime toner og Terrassehusene byder indenfor med en optimal planløsning med moderne rumforløb, der giver plads til at leve et alsidigt liv.

Sans for detaljen

Hver detalje er overvejet, og alle materialer er i høj standard. Allerede når man træder ind i sin entré, har man kigget ud mod havnen og vandet. Køkkenet er smukt udført med hvide grebsfri låger i moderne design. Det åbne alrum imponerer med den overvældende udsigt og det fantastiske lysindfald. Frit i dette rum ligger en køkkenø, som er elegant udført i marmor. De indretningsvenlige værelser ligger mere skærmet og har indbyggede skabe, der er ført til loft. Gulvbelægningen i lejlighederne veksler mellem lyse trægulve og mørke klinker. Der er gulvvarme i samtlige rum for at sikre maksimal komfort, perfekt indeklima og holde de store glaspartier og udsigten fri for radiatorer. Alle lejligheder har vinduer fra gulv til loft og nedhængte lofter med akustisk regulering. Badeværelser er indrettet med væghængt toilet, bruseniche med brusevinge i hærdet glas og lyst inventar i høj standard. Alle lejligheder har helt unikke udeområder med terrasser på op til 78 kvm., som kan tilgås fra alle opholdsrum.

Lignende byggerier (25)

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Landskabsarkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Energimærke
Scroll Up