the hill hillerød
the hill hillerød nybygget
the hill hillerød
the hill hillerød
The Hill

The Hill

Hillerød
Lejeboliger · Færdig
Fra 14.000 kr pr. md.

Beskrivelse

Danmarks første Svanemærkede lejeboliger

Svanemærkede boliger har indtil videre udelukkende været taget i praksis med ejerboliger, men nu har Danmark fået sine første Svanemærkede lejeboliger. Dette er til gavn for dig som beboer, jordens ressourcer og indeklimaet i boligen. The Hill er derfor et af Danmarks mest bæredygtige og innovative nybyggerier, hvor både du som lejer, men også især miljøet har været i fokus. De i alt 42 lejelejligheder er alle opført, så sollyset strømmer ind fra flere sider. Ud over at du kan nyde solen gennem lejlighedens Velfac 200-energivinduer, kan du også træde ud på egen altan og nyde både udsigt og vejret. Nogle lejligheder vil have to altaner. Derudover vil der på 5. og 6. etage forekomme penthouselejligheder, der også er til leje. Alle byggeriets boliger vil have trivsel og det gode liv i fokus for hele familien.

Bæredygtig bydel

I hjertet af Hillerød blot et stenkast fra stationen er man ved at opføre en bæredygtig bydel. Ud over at ligge tæt ved stationen vil bygningen også ligge tæt på det forestående supersygehus, Nyt Hospital Nordsjælland. Området er i dag mest præget af ældre, historiske bygninger og villaer, der skal inkluderes som en naturlig del af den bæredygtige bydel i Hillerød. Arkitektfirmaet har derfor arbejdet med, hvordan man får materialer og tagkonstruktion til at fremstå i harmoni med nabobygningernes arkitektoniske fremtoning.

Det lave energiforbrug

Med The Hill får du en af Danmarks mindst klimabelastende boliger. Bygningen bruger 40% mindre energi, end hvad lovkravene for bygningen dikterer. Ydermere lever boligen op til 2020-byggerikravene – et af kravene til dette er, at byggeriet skal have supplerende solvarme, som bygningen opnår gennem dets 100 kvm solceller. Derudover har byggeriet automatisk styring af el og varme samt vandbesparende løsninger. Ud over at dette mindsker klimabelastningen, er det også til stor fordel for din økonomi. En af ambitionerne med boligen er, at alle beslutninger skal være med miljøet i fokus og kun det bedste er godt nok. Alt fra maling til fugemasser til isolering og gulve er valgene bevidst taget med miljøvenlighed i fokus. Materialerne er bl.a. valgt ud fra, at disse skal kunne genanvendes, når byggeriet ikke længere skal bestå. Alle materialer er derudover Svanemærket.

Lignende byggerier (6)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Energimærke
  • Website
Scroll Up