Ungdomsbolig.nu
The Old Yard The Old Yard The Old Yard

The Old Yard, Aalborg

Ejerboliger · Færdig
Fra 2.399.000 kr

Beskrivelse

The Old Yard i den gamle maskinhal, som nænsomt renoveres til liebhaver boliger, er det mest eksklusive boligbyggeri på havnefronten, Aalborg til dato har set. Bygningen er oprindelig tegnet af Kgl. Bygningsinspektør Einar Packness for Stuhrs Maskin- og Skibsbyggeri i 1918.

Ejerlejlighederne i The Old Yard kommer til at variere i størrelse, startende fra 64 kvm til 277 kvm for den allerstørste ejerlejlighed. Her findes intet mindre end Nordjyllands dyreste udbudte lejligheder nr. 1 og 2 med en pris for den dyreste på 14.499.000 kroner.

I The Old Yard får man Aalborgs ultimative ejerlejligheder og en unik mulighed for at bo på historisk beliggenhed i Aalborg. Det er et særdeles eksklusivt luksus boligbyggeri på helt unik beliggenhed. Her vil den historiske markante bygning blive ombygget til liebhaver ejerlejligheder efter design af Arkitema Architecs.

Ejendommen blev oprindelig opført netop på baggrund af den unikke beliggenhed, da man herfra han den bedste udsigt af fjorden i sejlretning mod Hals og Nibe. Man slog ganske enkelt 2 streger i begge sejlretninger. Hvor de 2 streger krydsede hinanden, der opført man Værftshallen.

Området omkring The Old Yard

The Old Yard bliver bygget på det gamle historiske Værfts område i Aalborg. Aalborg havn har gennem de sidste år gennemgået en forrygende udvikling med nye boliger, grønne områder, havnepromenade, restauranter, Nordkraft og ikke mindst det flotte Musikkens hus.

Kort

Beddingen 11, 9000 Aalborg, Denmark

Download materiale

Lignende byggerier (3)

Skriv en kommentar

Forventet indflytning
Lejlighedsstørrelser

Yderligere information

  • Byggestart: 01/03/2016
  • Antal lejligheder/lejemål: 44
  • Ejendomsmælger: 2E Bolig Projektsalg
  • Bygherre: 2E Group
  • Arkitekt: Arkitema Architects
  • Homeconnector