The Zigzag Building Aarhus

The Zigzag Building

Aarhus
Lejeboliger · Under opførelse

Beskrivelse

The Zigzag Building udgør en spændende tilføjelse til byudviklingen omkring Aarhus’ Godsbanearealer. Projektet omfatter 120 lejeboliger med henholdsvis 2,3 og 4 værelser, og huser desuden en række mindre erhvervsmål i stueetagen. Byggeriet er opført i en karakteristisk zigzagform, og strækker sig over 6 etager. På toppen er der desuden etableret en række tagterrasser, hvorfra beboerne kan nyde udsigten over det centrale Aarhus. De enkelte boliger er lyst indrettet, og lives op af et effektivt lysindfald gennem de store vinduespartier. De varierende boligstørrelser har til formål at samle en beboermasse af stor forskellighed, med både unge og ældre, par og familier. Projektet forventes færdigt i foråret 2020.

Byudvikling ved Godsbanen

Projektets helt særlige udformning gør The Zigzag Building til en vartegn for byudvikling ved Godsbanen. Bydelen er under voldsom forandring og vil ved færdiggørelsen huse både boliger, erhverv og en række kreative udfoldelsesarealer, hvor man som beboer altid vil have noget at tage sig til.

Centralt i Aarhus

Byggeriet ligger placeret nær en række dagligvarebutikker, og gør det nemt for beboerne at købe ind med kort varsel. Desuden præsenteres man i midtbyen, som kan nås på få minutter til fods, for en lang række gågader med shoppingmuligheder, spisesteder og oplevelser. Særligt kunstmuset ARoS udgør i den sammenhæng et særligt populært besøgsmål for byens beboere. Beliggende omkring byen finder man en række naturområder med både skov, sø og hav, hvor der med store stisystemer er rige muligheder for fysisk udfoldelse. Den offentlige transport med bus, tog og den nye letbane, faciliterer transporten rundt i Aarhus.

Lignende byggerier (23)

Skriv en kommentar

Værelser

Faciliteter

Depotrum
Elevator
Tagterrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Samlet areal
Scroll Up