theodora hus
theodora hus
theodora hus
Theodora Hus Carlsbergbyen
Theodora Hus Carlsbergbyen fællesareal
theodora hus carlsberg byen

Theodora Hus

København · Carlsberg Byen
Ejerboliger / Erhverv · Under opførelse
Fra 3.795.000 kr

Beskrivelse

Theodora Hus i Carlsberg Byen består af 58 ejerlejligheder og vil være af arkitektonisk særklasse, hvor bl.a. specialfremstillede teglsten giver bygningen et unikt udseende fyldt med liv. Udsmykningen i indgangspartierne er en reference til bryggeriets historie.

Lejlighederne varierer mellem 2-7 værelser med et fælles grønt gårdareal. Derudover har størstedelen af lejlighederne altan, mens enkelte har tagterrasse – bl.a. de små, der derfor får et ekstra “rum”, når vejret tillader det. De fem største boliger er i to etager med et opholdsrum i dobbelthøjde, hvorfra du kan gå direkte op ad de hvide ståltrapper til de resterende værelser.

Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet. Et enkelt nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Junckers, og der er gulvvarme i alle rum. Det grebsløse og minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarerne er fra Miele, og armaturerne er fra Grohe. I boligens badeværelse er der slidstærke grå fliser i tre nuancer fra Mosa på gulv og vægge i brusenichen.

Bo i Københavns historiske, nye bydel; Carlsberg Byen

Som beboer i Theodora Hus vil du være boende i et af Københavns mest spændende kvarterer. Området var ind til 2006 et industrikvarter for Carlsberg bryggeriet, men selvom ‘tidligere industrikvarter’ ikke virker indbydende, så skal man ikke tage fejl. Carl Jacobsen, Carlsbergs grundlægger, og senere hans søn, J.C. Jacobsen, dyrkede, at deres ansatte skulle have flotte bygninger og udødelig arkitektur at se på og arbejde i. Derudover havde J.C. Jacobsen en enorm kærlighed til København, han var bl.a. med at til at dedikere København Den Lille Havfrue og området skal ses som endnu en gave fra J.C. Jacobsen.

Området var indtil 2006 lukket for offentligheden, men de ikoniske bygninger og skulpturer har siden trukket lokale og turister til i stor stil. Du vil derfor bo omringet af nogle af landets mest historiske bygninger i et lige så historisk område. Når hele Carlsberg Byen står færdig, vil 15% af bygningerne være fra Carlsbergs bryggeriet. Derudover er der flere spændende nybyggerier under opførelsen og enkelte færdige i området, som du kan finde links til længere nede på siden.

Huset er opkaldt efter Carlsbergs grundlægger, Carl Jacobsens datter, Theodora Jacobsen.

Lige så historiske som moderne

Carlsberg Byen byder derudover på et rigt café-liv, nordens største velfærdsuddannelsessted, Campus Carlsberg, samt flere naturrige haver og byrum som J.C. Jacobsens Have. Carlsberg har et af Københavns bedste placeringer lige mellem Frederiksberg, Valby, Sydhavnen og Vesterbro med fine muligheder for offentlig transport til disse og indre by.

Lignende byggerier (16)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Cykelkælder
Elevator
Parkeringskælder
Tagterrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Landskabsarkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Energimærke
Scroll Up