Thorshave

Thorshave

Silkeborg
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 3.845.000 kr

Beskrivelse

Thorshave omfatter 31 boliger fordelt på dobbelthuse og rækkehuse. Boligerne er opført på den gamle stadiongrund, hvor nye byggerier i de kommende år ligeledes vil præge bybilledet. Boligerne udbydes i varierende størrelser med 2-5 værelser, til priser mellem 3.845.000 og 4.245.000 kr. Projektets dobbelthuse strækker sig over tre etager, alle kendetegnet af effektiv gennemlysning og lyse nuancer. Alle rum er praktisk konstrueret med rige muligheder for personlig indretning. Skillevægge kan desuden tilføjes eller fjernes for yderligere personliggørelse af de enkelte boliger. Byggeriet forventes klar til indflytning i 2019.

Moderne byggeri

Thorshave er opført med hensyn til de eksisterende omgivelser. Arkitektonisk skiller projektet sig derfor ikke markant ud fra den etablerede bygningsmasse, men giver kvarteret et moderne præg. Bebyggelsen og den tilhørende beplantning med træer og buske, bidrager til dannelsen af en række afskærmede gårdrum og havearealer, hvor der for beboerne indbydes til fællesskab og afslapning.

Tæt på naturen

Byggeriet er beliggende i en rolig del af det sydlige Silkeborg, hvor særligt det klassiske villakvarter udgør et kendetegn. Her bor man tæt på naturen, som mod syd og øst breder sig i form af en række grønne skovarealer. Et effektivt netværk af stier sikrer en tryg færden i området for små såvel som store. Det central Silkeborg med dagligvarebutikker, shopping og spisesteder kan tilgås på cykel, til fods eller med bus på få minutter. Fra Silkeborg Station kan du desuden med tog, hurtigt komme rundt i området. Særligt Odense og Aarhus udgør travle destinationer for pendlerne i Silkeborg.

Lignende byggerier (2)

Skriv en kommentar

Værelser

Faciliteter

Cykelskur
Have
Terrasse
Udendørs parkering

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up