Thurøhus

Thurøhus

Frederiksberg
Ejerboliger · Færdig

Beskrivelse

Thurøhus, der er placeret så centralt på Frederiksberg som muligt, er et nybyggeri, hvor der er blevet opført 18 nye ejerlejligheder. Byggeriets udseende er inspireret af Frederiksbergs bybillede, så bygningen ikke skiller sig unødvendigt ud fra lokalområdet.

Nyt byggeri til gamle Frederiksberg

Frederiksbergs arkitektur og bybillede generelt er primært præget af boliger, der stammer helt tilbage til 1800-tallet og mens store dele af Frederiksberg er ligeså tæt pakket som inde København, har byen derfor en helt særlig karakter. En karakter, der ikke ligefrem indbyder til nybyggerier, hvis identitet ligger et stykker fra, hvad der identificerer Frederiksberg. Men dette har man forsøgt at inkorporere i Thurøhus for at styrke områdets originale kvaliteter.

Thurøvej er en rigtig Frederiksberg-gade med velbevarede karréer opført i rødlige tegl med tidstypiske detaljer. Inspirationen til Thurøhus er hentet herfra, og arkitekturen er en smuk nyfortolkning af gadens klassiske ejendomme. Arkitekten har derudover også fået inspiration af den imponerende Godthåbskirke fra 1911, der ligger lige bag Thurøhus.

Storbyens grønne bydel

Frederiksberg er kendt for de mange smukke haver og parker, der udgør en betydelig del af kommunens samlede areal. Blandt de mest kendte er Frederiksberg Have, Søndermarken, Grøndalsparken, Lindevangsparken og ikke mindst de skønne haver omkring Den Kgl. Veterinærhøjskole. De grønne områder er rammen om et hav af friluftsaktiviteter – uanset om man bare vil dase i græsset eller motionere på de utallige hektarer. Derudover er Frederiksberg dygtig til at udnytte alle de skønne pletter, der åbner sig rundt omkring i bybilledet.

Det er bl.a. lov i Frederiksberg Kommune, at man fra sin bolig skal kunne se mindst ét træ.

Kommunen lægger stor vægt på et mangfoldigt kultur- og fritidsliv, og alle borgertilbud og faciliteter er af høj kvalitet. Bl.a. er Frederiksberg stærk på børneområdet med gode skoler og pasningsordninger.

Ydermere ligger Frederiksberg Centret næsten lige om hjørnet, der er et sandt shopping-mekka, der ligger mindre end 800 meter fra Thurøvej. Her kan man vælge mellem 90 butikker og supermarkeder. Ellers kan Frederiksberg Metro tage én til næsten hele København på ganske få minutter.

Lignende byggerier (1)

Skriv en kommentar

Værelser

Faciliteter

Altaner
Elevator
Parkeringskælder

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Totalentreprenør
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up