Bolighed Købermægler
Tigergården afstand Odense

Tigergården

Odense
Lejeboliger · Ikke startet

Beskrivelse

I 1961 blev Tigergården i det centrale Odense opført. Ejendommen blev i starten af 2018 opkøbt af Arkitektgruppen, og snart må bygningen, der i mange år tjente som skofabrik, lade livet til fordel for et helt nyt boligbyggeri. Ejendommens nye ejer, Arkitektgruppen opfører 15.000 m2 nybyggeri på grunden, med indflytning ultimo 2020. Størstedelen af byggeriets 15.000 m2 er lejeboliger, mens bygningens stueetage består af ca. 800 m2 erhvervslejemål. Byggeriet kommer fortrinsvis til at bestå af 3-4 værelses lejligheder. Det nye Tigergården opføres i karréer, hvoraf den højeste karreé er 54 meter høj, og indeholder 14 etager.

Odense C

Tigergården er centralt placeret i Odense C, og ligger i minimal afstand fra Banegården og det tilhørende butikscenter. Det sikrer en genial forbindelse til resten af landet, da der afgår regional – og intercitytoge fra banegården, det meste af døgnet. I kort afstand fra ejendommen findes Odenses strøggader, der byder på cafeer, restauranter, specialbutikker og et stormagasin.

Kultur i Odense

Af kulturelle seværdigheder, så er der indtil flere H.C Andersen museer og monumenter inden for kort afstand, samt det nye musikhus, Odeon. Få hundrede meters afstand fra ejendommen, ved banegårdens gamle remise, finder man Danmarks Jernbanemuseum. I kort afstand fra Odense C, finder man byens zoo, der af flere omgange er kåret til europas bedste. Odense fungerer desuden også som Universitetsby, hvor Syddansk Universitet har indtil flere lokationer rundt omkring i byen.

Kort

Lignende byggerier (8)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Energimærke
  • Website
  • Jackie Phillip
Scroll Up