Sales Styling
tobakskollegiet
tobakskollegiet
tobakskollegiet
tobakskollegiet
tobakskollegiet

Tobakskollegiet

Søborg
Ungdomsboliger · Færdig
Fra 4.845 kr pr. md.

Beskrivelse

Tobakskollegiet ligger i cykelafstand til DTU, CBS og KU, og når du er hjemme, vil du kunne nyde den nye, pulserende bydel, Tobaksbyen, som er skudt op i Søborg.

Boligerne er velegnede til dig, der er studerende, og ønsker egen bolig, men stadig ønsker at bo og være sammen med andre unge. Du kan bo her alene eller med din kæreste og kan både nyde roen i din egen bolig eller samværet i de lækkert indrettede fællesarealer. Alle boligerne har egen køkkenniche og badeværelse, ligesom nogle har en hems, som gør det ud for et ekstra værelse.

Et nyt område i Søborg

Kollegiet har et stort fælles gårdmiljø og have med smukke, grønne arealer. Rundt om Tobaksbyen er der anlagt flere grønne områder samt en løbesti. I næsten 60 år var området arbejdsplads for tusindvis af medarbejdere i Skandinavisk Tobakskompagni. Nogle af bygningerne er revet ned og nogle er bygget om.

I Tobaksbyen er der planer om endnu flere boliger, kontorer og hotel, og det vil alt sammen kunne give endnu mere puls til området. Netto, Fakta og Kvickly findes  700 meter fra kollegiet. Derudover tilbyder Søborg Hovedgade et godt udvalg af butikker og caféer, mens du ved Utterslev Mose kan finde idrætsanlæg, gode løbestier i smuk natur og masser af store, grønne arealer. Alt sammen inden for gåafstand fra kollegiet.

Sådan får du et værelse i Tobakskollegiet

Du kan på Tobakskollegiets hjemmeside blive skrevet op til et kollegieværelse dér. Fordelingen af Tobakskollegiets 175 boliger sker efter ‘først til mølle’-princippet.

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Antal enheder
  • Energimærke
  • Website
Scroll Up