Happy Helper
Byggefelt O parkeringsareal
Byggefelt O gadeplan
Byggefelt O fællesareal

Toghavegården, Sporbyen Scandia

Randers · Sporbyen Scandia
Lejeboliger · Ikke startet

Beskrivelse

I Sporbyen Scandia findes dette spektakulære boligbyggeri. Byggeriet Toghavegården består af over 127 boliger. Boligerne er bestående af 3-5 værelses lejligheder, med et areal på 75-125 kvm. Alle lejlighederne er opført med eget uderum, der varierer alt efter boligens placering. I stuen vil der således være adgang til egen have, mens penthouseboligerne er opført med tagterrasse. De resterende enheder har egen altan.

Karrébebyggelse i flere etagehøjder

Toghavegården består af flere boligkarréer, der er opført i varierende etagehøjder. Etagehøjderne vil varierer fra 3, 4, og 5 etager, hvilket resulterer i en dynamisk variation, som man mener vil tjene området godt. Etagevariationen skaber et omsluttet og privat gårdrum, som beboerne iToghavegården kan nyde, med en passende afstand til omverdenen.

Sporbyen Scandia

I fortiden var Scandia-Grunden en livsnerve i Randers. Her havde mange af byens indbyggere deres daglige gang, eftersom fabrikken var arbejdsgiver til mere end 800 ansatte. De tider er ovre, og siden er Scandia opkøbt af Bombardier, der grundet manglende pladsbehov, har valgt at sælge store dele af grunden fra. På grunden er det tiltænkt at skabe en ny bydel, hvor boligbyggerier, butiksliv og restaurationer bliver en del af det etablerede bybillede. Visionen er kort beskrevet at skabe et område, hvor ønsket om at bo urbant, med tilgang til natur og landskab imødekommes.

2 kommentarer

 • Janni Thomsen
  3 måneder siden

  Jeg har et lille ønske om en stue lejlighed med en lille have. Kan man gøre noget eks for at kom i betragtning til sådan en? Evt med hjælp med papir fra egen læge
  Mvh janni thomsen

  • Troels - Nybygget.dk
   3 måneder siden

   Hej Janni,

   Vi står ikke for selve boligerne. Du skal kontakte Birch Ejendomme. Se evt. linket i højre side.

   Mvh Troels – Nybygget.dk

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Tagterrasse

Yderligere information

 • Bygherre
 • Ejendomsmægler
 • Antal enheder
 • Samlet areal
 • Website
Scroll Up