Tolbodhuse Odense facade dagslys
Tolbodhuse luftfoto Odense
Tolbodhuse Odense stue/køkken
Tolbodhuse Odense stue
Tolbodhuse Odense Stue/køkken

Tolbodhuse

Odense
Lejeboliger · Delvist færdig
Fra 8.600 kr pr. md.

Beskrivelse

I Promenadebyen i Odense finder vi boligbyggeriet Tolbodhuse. Her opfører Maycon Ejendomsudvikling 110 lejelejligheder. Lejlighederne indeholder 2-4 værelser, mens arealet varierer fra 58-159 kvm. Tolbodhuse består af sammenlagt seks boligblokke, opført i stigende etagehøjder, hvor byggeriets højeste blok består af syv etager.

Til alle lejlighederne hører egen altan, mens det fåtal af boliger der opføres som penthouselejligheder, kommer med privat tagterrasse. Til ejendommen er der anlagt 4.200 kvm parkeringskælder.

Forskelligeartede lejligheder med afsæt i fælles kerneværdier

På trods af at Tolbodhuse både indeholder boliger til seniorer, singler og børnefamilier, så er de grundlæggende tanker bag boligerne ens. I alle boligerne er der lagt vægt på at invitere lyset indendøre, hvilket betyder at boligerne fremstår lyse og venlige.

Materialevalget tager ligeså afsæt i lyset, og således kan man i hele boligen forvente lyse materialer, i alt fra de lyse parketgulve, til skabsinventaret i boligen. Køkkenenerne er leveret af Svane Køkkenet, hvor kvalitetshvidevarer fra Siemens er at finde.

Promenadebyen i Odense

Tolbodhuse opføres på én af de attraktive grunde i Promenadebyen, der er beliggende i den del af Odense havn, hvor afstanden til centrum er kortest. Fra Promenadebyen er man i gåafstand til det centrale Odense, der betyder en let tilgængelighed på cykel, såvel som gåben.

Havnen i Odense har de senere år gennemgået en forvandling, hvilket betyder at man kan nyde det hyggelige havnemiljø. Her indbyder omgivelserne til dukkerter og gåture langs den naturskønne promenade.

Lignende byggerier (8)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Cykelkælder
Parkeringskælder
Tagterrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Website
Scroll Up