Bolighed
toldbodshuse
toldbodshuse
toldbodshuse
toldbodshuse

Toldbodhuse

Odense
Lejeboliger · Færdig

Beskrivelse

Toldbodhuse består af 110 lejelejligheder i Odenses nye boligkvarter, Promenadebyen. Boligerne kommer med enten syd- eller vestvendte altaner, mens de fleste af boligerne vil være gennemlyste. Boligerne vil både kunne bebos af seniorer, singler og børnefamilier, da arkitekterne har haft stort fokus på funktionaliteten af hver eneste kvadratmeter. Der vil ydermere være udsigt til vandet fra samtlige lejligheder.

Bebyggelsen består af 4 hvide bygningskroppe med partier af f.eks. gylden elokserede alu plader og vinduer, der med sin varme glød giver kontrast, karakter og variation til den hvide bebyggelse.

Område i omvæltning

Som en del andre steder i Danmark i denne tid, er et tidligere industrikvarter ved at blive omdannet til et boligområdet. For præcis som man ser det i Sydhavn, Nordhavn, IrmaByen m.fl., er nu også et område tæt ved Odense centrum ved at blive forvandlet om til et maritimt miljø med boliger, der indbyder til stor diversitet blandt beboere samt flere rekreative områder. Udviklingen har koblet Odense midtby tæt sammen med havneområdet.

Udviklingen med intensivering af jobmuligheder samt fritids- og kulturaktiviteter styrker byen som vækstmotor for hele Fyn og øger behovet for nye boliger. Odense har i dag ca. 100.000 boliger, og der forventes at være et behov for yderligere 9.000 boliger frem mod 2025.

De nye boliger i Toldbodhuse bliver en del af den udvikling, der allerede har vist sig bæredygtig og vil imødekomme den allerede dokumenterede efterspørgsel på kvalitetsboliger i Odense. Odense er på mange fronter i stærk udvikling, f.eks. kommer der en ny letbane til byen, mens et nyt universitetshospital er ved at blive opført.

Kort

Lignende byggerier (8)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Antal enheder
  • Website
  • Jackie Phillip
Scroll Up