Happy Helper
Toppen, Trekroner

Toppen

Trekroner
Ejerboliger · Færdig

Beskrivelse

Toppen i Roskilde består af familievenlige rækkehuse i to plan. Toppen er et nabolag med 38 boliger, der danner et trykt kvarter, hvor den familie- og børnevenlige stemning kan mærkes. Området omkring Toppen er med marker og skov, hvilket skaber forudsætningerne for at nyde naturen i en aktiv hverdag, mens de omkringliggende arealer giver lys og luft til kvarteret. Toppen er Roskildes første svanemærkede boliger og er placeret ved siden af det miljøvenlige bofællesskab Svalin. Området er derfor til de moderne mennesker, der ønsker at skåne miljøet i deres boligvalg. Ydermere bor du i gåafstand fra Roskilde Centrum, mens du vil kunne tage toget til København på 20 minutters tid fra Trekroner st., der ligeledes ligger inden for gåafstand fra Toppen.

To boligtyper i Toppen

Toppen består af to slags boliger. De to boligtyper har til fælles, at de har tre soveværelser og er med køkken/alrum. Forskellen er størrelsen, hvor den ene type, kaldet boligtype A, er 95 kvm, mens boligtype B er 107 kvm. Derudover er Boligtype A i ligeså to forskelle typer, hvor den ene er spejlvendt fra den anden. Alle rækkehusene er med terrasse og have, hvor du kan nyde lyset og luften.

Toppen er svanemærkede hjem

De nye rækkehuse i Toppen er mærket med Danmarks officielle miljømærke, Svanen. Det betyder, at alle materialer i boligen er blevet vurderet og godkendt af Miljømærkning Danmark, hvor materialerne også vil skulle kunne genbruges, når bygningerne ikke længere står. Dette sikrer hver enkelt bolig en stærk grøn profil og et lavt energiforbrug, hvilket både vil gavne indeklimaet, miljøet og din økonomi.

Lignende byggerier (6)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser

Yderligere information

  • Antal enheder
Scroll Up