Ungdomsbolig.nu
Toppen rækkehuse Toppen rækkehuse Toppen rækkehuse Toppen rækkehuse Toppen rækkehuse

Toppen

Ejerboliger · Under opførelse
Købspris (fra): 2.795.000 kr

Beskrivelse

Toppen i Roskilde bebygges i et nabolag, der giver familien en tryg hverdag blandt 38 svanemærkede hjem blot ti minutter fra Roskilde centrum.
Toppen består af familievenlige hjem i to plan på 95-107 kvadratmeter, og er beliggende i Trekroner. Nabolaget er i fuld gang med at bliver bygget, og rækkehusene forventes at være indflytningsklare i december i år. Her kan du glæde dig til at skabe nye minder i naturskønne og børnevenlige omgivelser, med lyset og luften fra de omkringliggende marker. De nye rækkehuse danner rammen om en aktiv hverdag med fokus på fællesskab og trygge arealer mellem boligerne – og legekammeraterne venter allerede udenfor døren.

To boligtyper i Toppen

Toppen ligger op til bølgende kornmarker og med det klimavenlige bofællesskab Svalin som nærmeste nabo. I Toppen kan du vælge mellem to boligtyper – begge med tre soveværelser og skønt køkken/alrum. Det eneste du skal vælge, er antallet af kvadratmeter, da boligtype A byder på 95 kvadratmeter, mens boligtype B er op til 107 kvadratmeter. Boligtype A findes i to varianter, som kaldes A1 og A2. Boligerne har samme udformning, blot er den ene spejlvendt i forhold til den anden. Alle rækkehusene har desuden en dejlig terrasse og have, hvor du kan nyde de lange sommeraftener og opleve de skiftende årstider.

Toppen er svanemærkede hjem

De nye rækkehuse i Toppen er mærket med Danmarks officielle miljømærke, Svanen. Det betyder, at alle materialer i boligen er blevet vurderet og godkendt af Miljømærkning Danmark, og det sikrer hver enkelt bolig en stærk grøn profil og et lavt energiforbrug – til glæde for hele familien og miljøet.

Kort

Toppen, 4000 Roskilde, Denmark

Download materiale

Lignende byggerier (1)

Skriv en kommentar

Forventet indflytning
Lejlighedsstørrelser
Købspris (fra):

Yderligere information

  • Real Mælgerne