Trappen facade

Trappen

Aalborg
Lejeboliger · Færdig (ledige enheder)
Fra 5.650 kr pr. md.

Beskrivelse

Trappen i Aalborg består af 100 nyopførte lejelejligheder med tilhørende altaner og store fælles tagterrasser. Byggeriet dækker et samlet areal på 5.450 kvm og er, som navnet hentyder, opført som en trappe fra 3. til 7. etage, så beboerne kan nyde godt af de i alt fire tagterrasser i forskellige størrelser. Fra både altaner og tagterasser kan udsigten over Aalborg nydes. Lejlighederne er konstrueret i varierende størrelser fra 50-74 kvm og fordeles på to til tre værelser. Byggeriets stueetager huser to detailvirksomheder. Månedlige huslejepriser starter fra 5.650 kr.

Ejendommen er opført efter de strengeste energikrav, hvorfor forbrugsomkostningerne er meget lave. Desuden er samtlige materialer er udvalgt i høj kvalitet, med blandt andet vinduer fra Velfac. Byggeriet er opført i rød tegl, og placeret så der skabes optimalt lysindfald både inde i lejlighederne og på de tilhørende altaner.

Centralt i Aalborg

Trappen ligger med facaden mod Jyllandsgåde, hvorfra bebyggelsens beboere kan tilgå Aalborg Busterminal og den kommende +Buslinje, hvorfra det resterende Aalborg med alle dets muligheder kan nås på få minutter. Fra Aalborg st. få 100 meter fra byggeriet, faciliteres transporten desuden til det resterende Jylland Nordjylland. Nær byggeriet findes også Campusarealet. Et spændende bytorv med fællesskabet i fokus, karakteriseret af større udearealer, caféer og masser af indkøbsmuligheder.

Lignende byggerier (13)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Depotrum
Fælles tagterrasse

Yderligere information

  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Website
Scroll Up