Trekroner Center

Trekoner Center

Roskilde · Trekroner
Ejerboliger · Færdig
Fra 3.195.000 kr

Beskrivelse

I Roskildes nye, attraktive bydel Trekroner står AFK Koncernen for 15 ejerlejligheder i form af Trekroner Center. Lejlighederne varierer i størrelser fra 94-119 kvm fordelt på 3 værelser, og er ideelle for unge par og børnefamilier. Komplekset er udstyret med elevatorer, mens lejlighederne på 1. sal alle har udgang til rummelige tagterrasser, og de resterende lejligheder har egen altan. Trekroner Center er desuden opført med butiksarealer i stueetagen.

Rummelige lejligheder

Store vinduespartier sikrer naturligt lysindfald fra to eller tre sider, og resulterer i lejligheder der føles større end de på papiret er. Alle boligerne er karakteriseret af et rummeligt, centralt opholdsrum med rige muligheder for personlig indretning og tilpasning, mens de private altaner for de øvre lejligheder, udgør et ekstra, møblerbart rum. Fra bebyggelsen er der desuden nem adgang til flere rekreative områder for både afslapning og motion. Beboerne i Trekroner Center kan med fordel benytte sig af den tilhørende parkeringsplads, placeret umiddelbart foran bygningens opgange.

Centralt i Trekroner

Trekroner Center ligger centralt placeret i Trekroner. Herfra er der nem adgang Roskilde by og de dertilhørende muligheder med både skov, fjord og havn. På små 5 minutter kan man gå til Trekroner station, hvorfra turen til Københavns Hovedbanegård kan klares på 24 minutter. Bydelen Trekroner karakteriseres i høj grad af nybyggeriet, som skyder op til højre og venstre. Disse suppleres af et rigt antal indkøbsmuligheder, virksomheder og uddannelsessteder, som med stisystemer og gode muligheder for parkering på gade og vej, let kan benyttes af beboerne i området. Himmelev Bæk og sø udgør desuden en særlig kvalitet for området. Hér kan beboerne inden for gåafstand, nyde godt af omgivelser med store grønne områder og græssende dyr.

Lignende byggerier (11)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Elevator
Fælles tagterrasse
Udendørs parkering

Yderligere information

  • Bygherre
  • Ejendomsmægler
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up