tretaarnet udefra
tretaarnet front
tretaarnet tagterrasse

Tretårnet

Nordsjælland · Helsingør
Lejeboliger · Under opførelse

Beskrivelse

Tretårnet består af 160 nyopførte lejeboliger i den gamle hospitalsbygning i Helsingør.
Byggeriet indeholder studielejligheder, familieboliger, seniorboliger og en cafe. Der er derfor lejligheder for enhver, hvilket også er også er hele essensen bag projektet.

Byggeriet er inddelt i 7 etager, der er opdelt i forskellige former for boliger. I stuen er der studie-og ungdomsboliger, med fællesområde til. På 1. og 2. sal er der etableret et friplejehjem. På 3. og 4. sal finder man lejligheder med fokus på moderne fællesskab. Her bestemmer hver etage hvordan deres fællesområde skal opdeles og indrettes. På de sidste etager er der indrettet lejligheder med to til fem værelser.

Fællesskabet i fokus

Fællesskabet i Tretårnet spiller en stor rolle. Her er der lagt enormt meget vægt på fællesområderne. Beboerne i Tretårnet kan bl.a. benytte sig af en fælles taghave, orangeri, grønne områder omkring boligerne og fælleskøkkenet. Derudover kan de også nyde godt af cafeen, der ligger i stueetagen. På de store grønne arealer bliver der ligeledes plads til rekreative områder.

Det gamle hospital

Nybyggeriet er opført i den gamle hospitalsbygning, der lukkede tilbage i 2013. Selvom der er tale om nye boliger, er der stadig taget udgangspunkt i den rå hospitalsbygning. Byggeriet har høje vinduer, der sørger for at lukke masser af lys ind i bygningen. Placeringen af byggeriet byder også på gode indkøbsmuligheder, med diverse supermarkeder få minutter fra Tretårnet.

Lignende byggerier (1)

Skriv en kommentar

Indflytning fra

Faciliteter

Elevator
Tagterrasse

Yderligere information

  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Website
  • Facebook
Scroll Up