Trongården
Trongården Lyngby grønne arealer
Trongården Lyngby 1-plans boliger
Trongården Lyngby facader
Trongården Lyngby tagterrasse
Trongården Lyngby Tagterrasse
Trongården Lyngby tagterrasse
Trongården Lyngby køkken
Trongården Lyngby køkken
trongården køkken/alrum
Trongården Lyngby stue trappe
Trongården Lyngby stue
Trongården Lyngby stue
Trongården Lyngby badeværelse

Trongården

Lyngby
Ejerboliger / Lejeboliger · Under opførelse
Fra 4.750.000 kr

Beskrivelse

Lige op ad Dyrehaven i området syd for Novozymes kommende forskningscenter i Lyngby, opfører ELF Development et nyt rækkehuskvarter kaldet Trongården med i alt 244 boliger.

Projektet er tegnet af arkitektfirmaet Arkitema Århus og består af et, to og tre plans rækkehuse og lejligheder i størrelser fra 61–162 m2, med plads til både familier, par og singler. Boligerne udbydes både som lejeboliger og ejerboliger.

Ejerboligerne i Trongården

Ejerboligerne i Trongårdens etape 1, er fordelt på i alt fire boligtyper. Fordelingen af boligerne forløber sig således:

Boligtype B1 – Husene er opført i to plan, indeholder 3 soveværelser, 2 badeværelser og har et areal på 122-130 m2. Der opføres 22 stk. af denne type i etape 1.

Boligtype B2 – Husene er opført i to plan, indeholder 3 soveværelser, 2 badeværelser og har et areal på 132-141 m2. Husene har desuden både privat terrasse og tagterrasse med pergola. Der opføres 8 stk. af denne type i etape 1.

Boligtype D – Husene er opført i to plan, indeholder 3 soveværelser, egen carport og skur og har et areal på 158-162 m2. Der er desuden både egen terrasse og tagterrasse. Der opføres 12 stk. af denne type i etape 1.

Boligtype E – Husene er opført i ét plan, indeholder 2 soveværelser, egen gårdhave med carport og skur og har et areal på 102-105 m2. Der er desuden egen terrasse. Der opføres 5 stk. af denne type i etape 1.

Lejeboligerne i Trongården

Lejeboligerne i Trongården er arkitektonisk tilsvarende til områdets ejerboliger. Det resulterer i en sammenhængende arkitektur, der elegant og harmonisk binder Trongården sammen.

Mange steder er lejeboligerne opført i tre plan, hvor der i stuetagen vil være ét-plans boliger at finde, mens de resterende lejelejligheder, vil være såkaldte duplex-boliger – Altså lejligheder i to plan. Trappen til to-plans boligerne, blander sig subtilt i farvespillet mellem vinduesrammerne og teglstenenes farvespil, og fremstår intet andet end harmonisk.

Trongården – På landet i byen

Bebyggelsen i Trongårdens byområde er som en lille urban landsby. Her er stor mangfoldighed i boligtyperne, små snoede veje, grønne områder og lommer, som binder stedet sammen. Desuden opføres mindre værksteder, hvor beboerne kan lappe cykler, finde haveredskaber, vaske bil mv. Her kan fællesskabet spire på tværs af generationer, fagligheder og familiemønstre.

Lyngby-by

I kort afstand fra Trongården finder man Lyngby Storcenter. Her er et alsidigt butiksmiljø, hvor både internationale kæder og små selvstændige butikker er repræsenteret. På Lyngby Hovedgade finder man vel nok hovedstadens hyggeligeste butiksmiljø, hvor den tætte allé-stemning, sørger for en udsøgt kulisse til cafébesøg, shopping eller blot en spadsertur. På hovedgaden finder man desuden en Magasin.

Fine infrastrukturelle forhold

Trongårdens beliggenhed tæt på Helsingørmotorvejen, betyder at at bilisten nemt kommer på det københavnske motorsvejsnet. Herfra er Motoring 3 og Lyngbyvejen beliggende, i ganske kort afstand fra tilkørslen ved Trongården.

Alternativt kan man komme til og fra Lyngby, fra Lyngby Station, hvorfra s-toget kører det meste af døgnet.

Formidlingsinformation og etape 2

Salget starter i løbet af 2019, hvor du allerede nu kan tilmelde dig, mens udlejningen starter i 2020. Mere information på etape to følger.

4 kommentarer

 • Finn Hansen
  1 år siden

  Hej hvornår bliver det muligt at se skitser og indretninger af de forskellige ejendomme i det nye Trongården projekt?

  Mvh
  Finn Hansen

  • Troels - Nybygget.dk
   1 år siden

   Hej Finn,

   Vi forventer først disse detaljer er klar ved salgsstart, som endnu ikke er datosat. Men det bliver i løbet af 2019. Du kan kontakte bygherren direkte fra “Bliv kontaktet” knappen øverst til højre på denne side. Dermed kan du også sikre at du får besked direkte fra dem så snart der er oplysninger klar.

   Mvh Troels – Nybygget.dk

 • Brian Schroeder
  7 måneder siden

  Hej er det muligt at blive skrevet op til de nye lejeboliger i det nye trongården
  Hilsen
  Brian schrøder

  • Troels - Nybygget.dk
   7 måneder siden

   Hej Brian,

   Ja, du kan med fordel henvende dig direkte til bygherren ude til højre på denne side – samt tilmelde dig interesselisten. Så er du registeret.

   Mvh Troels – Nybygget.dk

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Fælleslokale
Have
Skurfacilitet
Tagterrasse

Yderligere information

 • Bygherre
 • Arkitekt
 • Totalentreprenør
 • Ejendomsmægler
 • Byggestart
 • Antal enheder
 • Samlet areal
Scroll Up