Bolighed
trylleskov strand
trylleskov strand
trylleskov strand
trylleskov strand
trylleskov strand
trylleskov strand
trylleskov strand
Trylleskov strand

Trylleskov Strand

Solrød
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 2.749.000 kr

Beskrivelse

Trylleskov Strand er en ny bydel til Solrød, der skal rumme omkring 750 boliger. Bydelen er en ny type havneby, hvor boligerne samles som “øer”, i det grønne landskab. Boligerne vil bestå af alt fra senior-, ungdoms- og familieboliger i form af etageboliger, penthouselejligheder, række- og parcelhuse. Bygningerne er opført med en afstand, der giver følelsen af tryghed og fælleskab, men samtidig med overskueligt mellemrum, så man stadig har sit privatliv. Boligerne vil blive udbudt som ejer- og lejeboliger.

Den første fase af Trylleskov Strand tæller 56 unikke boliger fordelt på ejerlejligheder og penthouses. Lejlighedernes ligger placeret i en række separate punkthuse på henholdsvis 3 og 4 etager. Samtlige lejligheder er opført med tilhørende terrasse eller altan, mens beboerne i de øverste penthouses kan nyde godt af enorme tagterrasser med 180 graders udsigt over lokalområdet. Boligerne er indrettet med vægt på personlig indretning, og karakteriseres derfor af rummelige opholds/stuearealer, mens store vinduespartier sikrer optimalt lysindfald.
Priser starter fra 2.749.000 kr.

Man arbejder derudover på at få etableret en S-togstation, i byrådet venter man dog på, at behovet er tilstrækkeligt, før man foretager en så stor investering. Lige nu er der ca. 2 km til Solrød Station og let adgang til motorvejen, hvorfra der er ti minutters kørsel til København.

Man har i opførelsen af bydelen bygget flere butikslokaler og Netto har bl.a. købt sig ind til at åbne en butik i området.

Området vil være på 37,7 ha med otte søer, der er etableret i området og have fem minutters gågang til selve Trylleskoven. Området ligger derudover få minutters gågang til børnevenlig strand. Hele området er derudover unikt for dets fællesarealer, da disse både indeholder fitness- og poolområde, springvandspladser med bænke og i midten af “boligøerne” vil der være et oplagt legeområde for børnene. Det rekreative landskab imellem boligerne vil ydermere indbyde til både leg, motion og ophold for alle aldre.

Fine børneinstitution- og skoletilbud i Trylleskov Strand

For de mindste børn er der opført en dagsinstitution ved Tryllehytten, der er placeret i hjertet Trylleskov Strand. Tryllehytten er opført som en klimainstitution og har derfor lavt energiforbrug og godt indeklima til gavn for børn og pædagoger. Det skal med, at man har nedlagt to dagsinstitutioner i området for at opføre Tryllehytten og da der kun er plads til 120 børn, kan der forekomme venteliste.

De lidt ældre børn hører under Munkekærskolens distrikt, der ligger 1-1,5 km væk fra området. Man kan enten cykle langs Trylleskov Allé på cykelstien eller via Markstien, der er en offentlig cykelsti med fast belægning og belysning, så børnene kan cykle i de mørke timer og stadig være mere eller mindre trygge. Der er derfor fine transportmuligheder for skoleeleverne i området.

For de endnu ældre er der kort afstand til gymnasiet mens afstanden til S-tog-stationen, der kører mod København, er inden for cykelafstand.

Kort

Lignende byggerier (1)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser

Yderligere information

  • Arkitekt
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Website
  • Jackie Phillip
Scroll Up