Trylleskov Strand altan Solrød
Trylleskovem facade Solrød
Trylleskov Strand Facade Solrød
Trylleskoven facde Solrød
Trylleskoven børneværelse Solrød
Trylleskoven Køkken Solrød
Trylleskoven Stue Solrød
Trylleskoven Køkken Solrød
Trylleskoven Soveværelse Solrød
Trylleskoven Køkken Solrød
Trylleskoven soveværelse Solrød
Trylleskoven terrasse Solrød
Trylleskov Strand
Trylleskov Strand
Trylleskov Strand
Trylleskov Strand
Trylleskov Strand
Trylleskoven Strand

Trylleskov Strand

Solrød
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 2.749.000 kr
Åbent hus søndag 15.00-15.30

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Beskrivelse

Den første etape af Trylleskov Strand tæller 56 unikke boliger fordelt på ejerlejligheder og penthouses. Lejlighedernes ligger placeret i en række separate punkthuse på henholdsvis 3 og 4 etager. Samtlige lejligheder er opført med tilhørende terrasse eller altan, mens beboerne i de øverste penthouses kan nyde godt af enorme tagterrasser med 180 graders udsigt over lokalområdet. Boligerne er indrettet med vægt på personlig indretning, og karakteriseres derfor af rummelige planløsninger, mens store vinduespartier sikrer optimalt lysindfald.

Trylleskov Strand – Solrøds nye bydel

Trylleskov Strand er en ny bydel i Solrød, der på sigt skal rumme omkring 750 boliger. Boligerne vil bestå af alt fra senior-, ungdoms- og familieboliger i form af etageboliger, penthouselejligheder, række- og parcelhuse. Bygningerne er opført med en afstand, der giver følelsen af tryghed og fælleskab. Dog kun i sådan en grad, at beboerne stadig har mulighed for at værne om privatlivets fred. Man har i opførelsen af bydelen bygget flere butikslokaler og Netto har bl.a. købt sig ind til at åbne en butik i området.

Unikke omgivelser i området ved Trylleskov Strand

Området vil være på 37,7 ha med otte søer, der er etableret i området og have fem minutters gågang til selve Trylleskoven. Området ligger derudover få minutters gang fra den børnevenlige strand. Hele området er derudover unikt for dets fællesarealer, da disse både indeholder fitness- og poolområde. Samtidig vil området præges af springvandspladser med bænke og i midten af “boligøerne”, vil der være et oplagt legeområde for børnene. Det rekreative landskab imellem boligerne vil ydermere indbyde til både leg, motion og ophold for alle aldre.

Fine børneinstitution- og skoletilbud i Trylleskov Strand

For de mindste børn er der opført en dagsinstitution ved Tryllehytten, der er placeret i hjertet Trylleskov Strand. Tryllehytten er opført som en klimainstitution. Det resulterer i et lavt energiforbrug og godt indeklima til gavn for børn og pædagoger. Det skal med, at man har nedlagt to dagsinstitutioner i området for at opføre Tryllehytten og da der kun er plads til 120 børn, kan der forekomme venteliste.

De lidt ældre børn hører under Munkekærskolens distrikt, der ligger 1-1,5 km væk fra området. Man kan enten cykle langs Trylleskov Allé på cykelstien, eller via Markstien. Markstien er en offentlig cykelsti, med fast belægning og belysning, så børnene kan cykle i de mørke timer og stadig føle sig trygge. Der er derfor fine transportmuligheder for skoleeleverne i området.

For områdets unge er der kort afstand til gymnasiet, mens afstanden til S-tog-stationen, med afgange mod København, er inde for cykelafstand.

Infrastrukturel rettidig omhu

Slutteligt arbejdes der desuden på at få etableret en lokal S-togstation. I byrådet venter man dog fortsat på, at behovet er tilstrækkeligt, før man foretager en så stor investering. Lige nu er der ca. 2 km til Solrød Station og let adgang til motorvejen, hvorfra der er tredive minutters kørsel til København.

Kontakt

Living Homes

7010 2019

Vi gør boliger levende...

Lignende byggerier (1)

Skriv en kommentar

Trylleskov Strand Solrød
Interesseret i en bolig?

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Have
Pool
Strand
Tagterrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up