Natur-Energi
Tuborg Syd
Tuborg Syd

Tuborg Syd

Hellerup
Ejerboliger / Lejeboliger · Under opførelse

Beskrivelse

Danica Ejendomme udvikler fra 2017 frem mod 2023 det 106.459 kvm store område i Hellerup kaldet Tuborg Syd. På det attraktive areal ud til Øresund skal udvikles 300-400 boliger fordelt på flere byggefelter. Alle boligerne er endnu ikke projekteret, men der er store forventninger hos bygherren, hvis ambition er at skabe unikke boliger til kvalitetsbevidste liebhavere. Alle boligerne skal indbyde til moderne, aktiv livsstil og være af højt internationalt niveau og generelt matche den smukke beliggenhed.

Byggeriet bliver opført på den historiske havnegrund, der i årtier har huset bryggeriet Tuborg og havnevirksomheden Tuborg Havn.

Tanken er, at man i Tuborg Syd vil bo på tæt på kanten af land og vand i mindre enklaver af boliger samlet omkring et gårdrum tæt ved havet ved det tidligere Tuborg Havn. Landskabet vil fremstå som kuperet terræn, der får karakter af strandeng.

Der vil både blive opført eksklusive ejerboliger samt servicerende lejeboliger – ligeledes eksklusive. Lundgaard og Tranberg Arkitekter skal tegne de kommende boliger i Tuborg Syd.

Billedet med de forventede byggefaser er fra maj 2018 og der tages forbehold for ændringer.

Kort

Kontakt

Danica Ejendomme

Vi er en fuldt integreret del af Danica Pension, som investerer i fast ejendom for at sikre pensionskundernes opsparing et godt og sikkert afkast. Det arbejde, vi udfører, og de ejendomme, vi medvirker til at opføre eller renovere, lever naturligvis..

Skriv en kommentar

Tuborg Syd Hellerup
Interesseret i en bolig?

Indflytning fra

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Byggestart
  • Website
  • Natur-Energi
Scroll Up