Natur-Energi

Tværhøjgård

Greve
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 2.895.000 kr

Beskrivelse

Tværhøjgård i Greve består af 232 nyopførte rækkehuse i ét eller to plan. Sammen med IKEA har IKANO Bolig indrettet boligerne i varierende størrelser fra 90-125 kvm, med plads til både unge, ældre, familier og par. Boligerne udbydes som ejerboliger og er opført med henholdsvis 3 eller 4 værelser. Rækkehusene er fordelt på 3 klynger med tilhørende vej, belysning og beplantning, mens en række grønne arealer mellem bebyggelserne, indbyder til fællesskab og afslapning. Til hver bolig hører for- og baghave, skurfacilitet og carport. Priser starter fra 2.895.000 kr.

Praktiske familieboliger

Boliger i Tværhøjgård er praktisk indrettet med funktionalitet og personlige præg for øje. Store vinduer på begge sider sikrer en god udnyttelse af det naturlige lys, og skaber liv i både opholdsrum og værelser. Fra baghaven er der direkte adgang til de grønne fællesarealer. Som beboer i Tværhøjgård kommer man derfor hinanden, og indgår på mange måder som del af et større fællesskab.

Tæt på det meste

Rækkehusene udgør med deres placering i det vestlige Greve en optimal base for familien. Her bor du tæt på et væld af daginstitutioner, skoler, indkøb og fritidsaktivitet, mens et effektivt netværk af stier forbinder byen på kryds og tværs, og gør det nemt og sikkert for de små at komme omkring. Det centrale Greve, med shoppingcenteret WAVES som knudepunkt, kan nås på få minutter i bil eller på cykel og byder på et væld af muligheder. Fra Greve Station kommer du hurtigt til og fra – turen til Hovedbanegården i København kan klares på kun 20 minutter.  Flere grønne arealer i området indbyder desuden til udflugter og motion, mens den lange kyststrækning langs Køge Bugt udgør et yndet mål for både beboere og besøgende.

Kort

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Fælleshus
Garage
Have
Skurfacilitet

Yderligere information

  • Bygherre
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Website
  • Busybees
Scroll Up