Tværkajen 1 odense
Tværkajen 1 odense

Tværkajen

Odense
Ungdomsboliger · Færdig

Beskrivelse

Tværkajen er et nybyggeri ud til Odense Havn, der består af ungdomsboliger i størrelserne 49-80 kvm. Placering ud til Odense Havn er med til at gøre grunden til at de mest attraktive for boligbyggerier, hvilket byggeriets beboere kan nyde godt af.

Alle boliger over stueplan får egen altan. Der etableres solceller på dele af tagfladen. Dertil kommer etablering af fælles tagterrasse, fælles gårdrum og i alt 375 m² kælder til teknikrum og cykelparkering.

Boligerne er velegnede for den enlige, det unge par og den mindre familie. Især unge har været i planerne hos Odense Kommune at tiltrække for at fortsætte den positive udvikling, der eksisterer i Odense by i disse år.

Med en bolig i Tværkajen får man vandkanten fra Odense Havn ude foran døren, mens skoven ligger i din baghave. Nærområdet til boligerne består af erhverv, mens man inden for gåafstand finder Odenses hyggelig centrum. Her finder man både caféer, restauranter, kulturelle tilbud og dagligvarertilbud. Odense Havn har ydermere et populært havnebad og flere rekreative områder.

Lignende byggerier (2)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Antal enheder
Scroll Up