Udsigtsparken

Rødovre · IrmaByen
Ejerboliger · Færdig

Beskrivelse

Udsigtsparken i IrmaByen er et byggeri med 46 eksklusive ejerlejligheder med et moderne, arkitektonisk udtryk. Her får du lys, luft og rene linjer på de 85-176 m2 fordelt på 2-5 værelser.

Udsigtsparkens lejligheder ligger lige ud til IrmaByens egen park. I IrmaByen er nemlig hverken naturen eller storbyen langt væk.

Et markant facadeudtryk

Facaderne i Udsigtsparken er beklædt med kulfarvede teglsten. Det mørke udtryk brydes dog af de store, markante, arkitektoniske altaner, der fremstår som hvide kuber i flot kontrast til de mørke tegl. Udsigtsparken formes som et ”L”, så lejlighederne smidigt tilpasser sig de omkringliggende bebyggelser og giver læ til Udsigtsparkens eget gårdrum, hvor der findes en legeplads til de mindste. Der anlægges også en flot have i geometriske former med blomstrende træer og buske.

Gennemtænkte løsninger

I Udsigtsparken får du en bolig, hvor der er tænkt over detaljerne. Her er fantastiske lysindfald fra de gennemlyste boliger, der går fra øst til vest eller nord til syd. Her er smukke plankegulve, flotte stilrene køkkener, fleksible indretningsmuligheder, store, dybe altaner, og i mange af boligerne er der sågar to lækre badeværelser. På de øverste etager har lejlighederne adgang til egne, tagterrasser og endelig er der parkeringskælder.

Download materiale

Lignende byggerier (8)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Cykelkælder
Depotrum
Elevator
Legeplads
Parkeringskælder
Tagterrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
Scroll Up