Udsigtsparken

Rødovre · IrmaByen
Ejerboliger · Under opførelse
Udsolgt

Boligoversigt

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Beskrivelse

Udsigtsparken i IrmaByen er et byggeri med 46 eksklusive ejerlejligheder med et moderne, arkitektonisk udtryk. Her får du lys, luft og rene linjer på de 85-176 m2 fordelt på 2-5 værelser.

Udsigtsparkens lejligheder ligger lige ud til IrmaByens egen park. I IrmaByen er nemlig hverken naturen eller storbyen langt væk.

Et markant facadeudtryk

Facaderne i Udsigtsparken er beklædt med kulfarvede teglsten. Det mørke udtryk brydes dog af de store, markante, arkitektoniske altaner, der fremstår som hvide kuber i flot kontrast til de mørke tegl. Udsigtsparken formes som et ”L”, så lejlighederne smidigt tilpasser sig de omkringliggende bebyggelser og giver læ til Udsigtsparkens eget gårdrum, hvor der findes en legeplads til de mindste. Der anlægges også en flot have i geometriske former med blomstrende træer og buske.

Gennemtænkte løsninger

I Udsigtsparken får du en bolig, hvor der er tænkt over detaljerne. Her er fantastiske lysindfald fra de gennemlyste boliger, der går fra øst til vest eller nord til syd. Her er smukke plankegulve, flotte stilrene køkkener, fleksible indretningsmuligheder, store, dybe altaner, og i mange af boligerne er der sågar to lækre badeværelser. På de øverste etager har lejlighederne adgang til egne, tagterrasser og endelig er der parkeringskælder.

Download materiale

Kontakt

ELF Development

ELF Development A/S er et ejendomsselskab, der beskæftiger sig med projektudvikling af eksisterende og nye ejendomme. ELF Development A/S udvikler og opfører ejendomsprojekter til ejerboligmarkedet. Der arbejdes også med udvikling af lokalplaner og udvikling af eksisterende ejendomme med potentiale. ELF..

Lignende byggerier (8)

Skriv en kommentar

Udsigtsparken Rødovre · IrmaByen
Interesseret i en bolig?

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Cykelkælder
Depotrum
Elevator
Legeplads
Parkeringskælder
Tagterrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up