Ullerød City

Ullerød City

Hillerød
Lejeboliger · Under opførelse

Beskrivelse

Alle boliger i Ullerød City får solvendt altan eller terrasse i stueplan, og det er målet at skabe et grønt åbent gårdmiljø som indbyder til ophold. Bydelen ligger tæt ved både dagligvaretilbud og offentlig transport, hvilket gør bydelen til en integreret del af Hillerød.

Ullerød City er for nogle den folkelige betegnelse for området omkring Superbrugsen midt på Frederiksværksgade, men det er også navnet på det byggeri længere ude ad samme vej.

Ullerød City er tegnet af Årstiderne Arkitekter. Arkitekturen er baseret på enkelthed, og boligerne bliver opført i langtidsholdbare materialer. Der er tale om lejligheder, formentlig lejeboliger på 2-5 værelser, som dermed henvender sig til et aldersmæssigt bredt publikum. Det drejer sig om ca. 35 to-værelses, ca. 42 tre-værelses og ca. 30 fire-værelses lejligheder.

Naturrigt område omkring den nye bydel

Ullerød Citys boliger har naturen lige uden for døren. Boligerne ligger tæt på Esrum Sø og Arresø, der byder på et rigt dyre- og planteliv og smukke naturoplevelser – både fra vandsiden i kajak eller robåd og fra gåture på bredden.

Indkøb og offentlig transport er i kort gåafstand fra Ullerød City. Derudover ligger motorvejen og Hillerød centrum få minutters kørsel herfra. I Hillerød er bl.a. en hyggelig gågade med caféer og butikker, en biograf og Frederiksborg Slot.

Lignende byggerier (6)

2 kommentarer

 • Henrik Bodal Meistrup
  8 måneder siden

  Hej!
  Hvor kan man se plantegninger, priser, skrive sig op, etc.?
  Vh.

  • Troels - Nybygget.dk
   8 måneder siden

   Hej Henrik,

   Vi er ikke bekendt med at denne info eksisterer endnu. Man skal typisk tættere på indflytningsdatoen (6-12 mdr) før det bliver offentliggjort. Vi har desværre ikke et direkte samarbejde med bygherren endnu, så jeg vil opfordre dig til at holde øje hos dem også.

   Mvh Troels – Nybygget.dk

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Værelser

Yderligere information

 • Bygherre
 • Arkitekt
 • Antal enheder
Scroll Up