Jackie Phillip
Upcycle Studios
Upcycle Studios
Upcycle Studios
Upcycle Studios
Upcycle Studios

Upcycle Studios

København · Ørestad
Lejeboliger · Færdig
Fra 22.000 kr pr. md.

Beskrivelse

Upcycle Studios er et spændende rækkehusprojekt i Ørestad Syd. Her opføres 20 lejeboliger af NREP og Arkitektgruppen. Byggeriet har som navnet antyder særlig fokus på genanvendte og upcyclede bygningsmaterialer.

Upcycle Studios rækkehusene skal være huse, der bidrager aktivt til boligens energiforbrug. Der er prioriteret bæredygtighed og innovation i udviklingen af projektet både ift. valg af materialer og løsninger.

Upcycling af materialer reducerer byggeriets CO2-aftryk markant. Upcycling går kort fortalt ud på at genanvende byggematerialer, men i modsætning til traditionel genbrug, omdannes det eksisterende materiale og tilføres yderligere værdi, som ideelt set resulterer i en længere levetid for produktet. I Upcycling Studios kommer det blandt andet til udtryk ved, at man genanvender beton fra nedrevne bygninger, og at vinduerne i byggeriet er genanvendte.

Upcycling rækker længere end traditionel genbrug, idet man omdanner eksisterende materialer og tilfører dem yderligere værdi, som ideelt set resulterer i en længere levetid for produktet. I Upcycle Studios kommer det blandt andet til udtryk ved, at man genanvender beton fra nedrevne bygninger, og at vinduerne i byggeriet er genanvendte.

Også i den kommende dagligdag for beboerne reduceres miljøbelastningen betragteligt. Der kan bl.a. etableres nyttehaver på tagene, hvor der også opstilles solceller til produktion af elektricitet. Og varmeforbruget og det varme brugsvand tilvejebringes af luft til vandvarmepumper, som henter energien i udeluften, så boligerne ikke har behov for tilslutning af ekstern varmeforsyning.

Efter planen vil de 20 nye rækkehuse stå færdige i sensommeren 2018 til udlejning.

Kort

Lignende byggerier (80)

2 kommentarer

 • Bende Bahrt
  10 måneder siden

  Er alt udlejet og hvordan ligger huslejen
  Mvh
  Bende Bahrt

  • Troels - Nybygget.dk
   10 måneder siden

   Hej Bende,

   Vi ved ikke mere på nuværende tidspunkt. Du skal tage fat i Arkitektgruppen direkte og forhøre dig.

   Mvh Troels – Nybygget.dk

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

 • Bygherre
 • Arkitekt
 • Ingeniør
 • Antal enheder
 • Samlet areal
 • Bolighed
Scroll Up