VOPA
Upcycle Studios facade
Upcycle Studios træbeklædt facade
stue/køkken Upcycle Studios
Upcycle Studios stue
Upcycle Studios soveværelse
Upcycle Studios tagterrasse
Upcycle Studios garage
Upcycle Studios facade dagslys

Upcycle Studios

København · Ørestad
Lejeboliger · Færdig

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Beskrivelse

Upcycle Studios er fremtidens byggeri – et prisvindende rækkehusprojekt i Ørestad Syd. De 20 unikke lejeboliger af AG Gruppen & NREP. Byggeriet er baseret på principper om cirkulær arkitektur og har som navnet antyder særlig fokus på genanvendte og upcyclede bygningsmaterialer. Projektet består af 20 rækkehuse på 171-189 kvm, der alle indeholder 6-7 værelser med egen indbygget og opvarmet garage.

Upcycle Studios rækkehusene er opført med henblik på aktivt at bidrage til boligens energiforbrug. Bæredygtighed og innovation har været i centrum i udviklingen af boligerne – både ift. valg af materialer og løsninger.

Både hjem og arbejdsrum

Det minimalistiske sort udtryk med nordisk træ er kombineret med New York-inspireret “open loft” byggeri. Byhusene giver fantastiske rammer som familiens hjem, men også som arbejdsrum for eksempelvis den selvstændige virksomhed. Alternativ er det muligt at dele de mange kvadratmeter op i to separate boliger med plads til flere generationer.

Upcycling – Mere end blot konventionelt genbrug

Upcycling af materialer reducerer byggeriets CO2-aftryk markant. Upcycling går kort fortalt ud på at genanvende byggematerialer, men i modsætning til traditionel genbrug, omdannes det eksisterende materiale og tilføres yderligere værdi. En genanvendelsestilgang, hvilket ideelt set resulterer i en længere levetid for produktet.

I Upcycling Studios kommer overstående blandt andet til udtryk ved, at man genanvender beton fra nedrevne bygninger, og at vinduerne i byggeriet ligeså er genanvendte.

Solceller bidrager til bæredygtigheden

Også i den kommende dagligdag for beboerne, reduceres miljøbelastningen betragteligt. Der er bl.a. etableret nyttehaver på tagene, hvor der også er opstillet solceller til produktion af elektricitet.

Også varmeforbruget og det varme brugsvand tilvejebringes af luft-til-vandvarmepumper, som henter energien i udeluften, der resulterer i at boligerne ikke har behov for tilslutning af ekstern varmeforsyning.

Glimrende infrastrukturelle forhold

Beliggenheden i Ørestad, betyder at fremtidige beboere i Upcycle Studios, kan forvente glimrende forbindelse, til både kollektiv trafik, såvel som det københavnske motorvejsnet. I kort afstand fra Upcycle Studios er der adgang til Metro, hvilket resulterer i at man på mindre end 15 minutter kan være i indre Købehavn.

Via den nærliggende Ørestad Boulevard, er der adgang til motorvej, hvor lufthavnen, Sverige og det øvrige Sjælland er let tilgængeligt fra.

Udlejningen af Upcycle Studios er begyndt, men der er forsat ledige enheder til leje.

 

Danish Design Award winner

Kontakt

AG Gruppen & NREP

NREP blev stiftet i 2005 og er i dag en af de ledende kapitalforvaltere inden for fast ejendom i Norden. Siden begyndelsen har de gennemført mere end 200 ejendomsopkøb samt udviklingsprojekter i Norden, og er en af de bedst performende..

Lignende byggerier (93)

2 kommentarer

 • Bende Bahrt
  1 år siden

  Er alt udlejet og hvordan ligger huslejen
  Mvh
  Bende Bahrt

  • Troels - Nybygget.dk
   1 år siden

   Hej Bende,

   Vi ved ikke mere på nuværende tidspunkt. Du skal tage fat i Arkitektgruppen direkte og forhøre dig.

   Mvh Troels – Nybygget.dk

Skriv en kommentar

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Garage
Tagterrasse

Yderligere information

 • Bygherre
 • Arkitekt
 • Ingeniør
 • Antal enheder
 • Samlet areal
Scroll Up