Advice Ejendomsadministration
Uptown Nørrebro Arkitema
Uptown Nørrebro plads
Uptown Nørrebro Borgmestervangen
Uptown Nørrebro set fra Nørrebro Torv
Uptown Nørrebro gårdmiljø

Nordbro (tidligere Uptown Nørrebro)

Ungdomsboliger · Under opførelse

Beskrivelse

Nordbro er navnet et nyt højhus ved Nørrebro Station i København, som opføres af Danica Pension. Byggeriet hed tidligere Uptown Nørrebro. Her vil huses et sted mellem 600-700 studerende og gæsteforskere i de ca. 500 nybyggede studieboliger på det gamle DSB-areal ved Borgmestervangen på Nørrebro. Der vil desuden findes dagligvarebutik, mindre erhvervslejemål og café.

Arkitema Architects har tegnet bebyggelsen som består af syv punkthuse, der hver indeholder 11 studieboliger på hver etage, samt et 29 etagers højt tårn med Københavns højeste offentligt tilgængelige udkigsplatform. Bebyggelsens forskellige huse bindes sammen af en taghave i 1. etages højde. Fra taghaven har bebyggelsens beboere adgang til et fælleshus.

Området omkring Nordbro re-designes og der anlægges bl.a. en ny gade mod Mimersparken og ud mod Hothers Plads etableres en ny lokal opholdsplads.

Byggeriet forventes at stå færdigt i sommeren 2019 med tårnet som den sidste del af byggeriet.

Studietårnet i Nordbro bliver ca. 100 meter højt og dermed næsten 30 meter højere end Rigshospitalet. Den 30. etage kommer til at udgøre et nyt byrum med en enestående udsigt over København. Udsigtsposten vil være offentlig tilgængelig til glæde for alle byens borgere og besøgende.

I tårnet placeres de største af studieboligerne, der henvender sig til gæste- og phd. forskere, par samt studerende med nystartede familier. En del af boligerne i tårnet indrettes som fleksible deleboliger, der ligeledes kan rumme bofællesskaber.

Kort

Borgmestervangen 17, 2200 København N, Denmark

Lignende byggerier (4)

6 kommentarer

 • Louise Westberg Strejby Christensen
  5 måneder siden

  Er der stadig ledige boliger eller mulighed for at skrive sig på venteliste? 🙂
  Mvh Louise

  • Shahed
   5 måneder siden

   Hej Louise Westberg Strejby Christensen , hvis du vil springe ventelisten over kan vi aftale noget angående at du kan få en ungdomsbolig beliggende i borgmestervangen. Skriv til mig privat. Mit navn er Shahed Ridha du kan finde mig på Facebook.

 • Kevin Nielsen
  3 måneder siden

  Hej
  Er der nogle ledige lejligheder i det nye højhus ved Nørrebro Station når det står færdigt?
  Og hvad er mulighederne for at skrive sig op og måske gerne lidt højt oppe?

  Venlig hilsen,
  Kevin

  • Kristoffer Kaae Svendsen
   3 måneder siden

   Hej Kevin

   De første 91 kollegieværelser, der står færdige, er allerede udlejede. Man kan skrive sig op på ubsbolig.dk til de næste boliger, der vil bestå af samlet 388 studieboliger samt 122 familieboliger. Disse regnes med at stå klar i primo 2019.

   For at have fortrinsret til en bolig skal der være et kundeforhold med Danica Pension på minimum 25.000 kr. i årlig præmie til opsparing. Enten lejeren selv eller lejerens forældre skal stå for dette kundeforhold. Til de 91 var det cirka halvdelen, der blev givet gennem fortrinsret.

   mvh
   Kristoffer, Nybygget.dk

 • Miski Abdishal
  2 måneder siden

  Hej
  Er der stadig nogle ledige lejligheder i højhuset ved Nørrebro? Hvis ja, hvor kan jeg skrive mig på? ☺️

  Mvh. Miski

  • Kristoffer Kaae Svendsen
   2 måneder siden

   Hej Miski

   Der er på nuværende tidspunkt ikke nogen lejligheder ledige. Man kan skrive sig op på ubsbolig.dk til de til de nuværende boliger, til når en enhed bliver ledig og til de næste boliger, der vil bestå af samlet 388 studieboliger og 122 familieboliger. De næste boliger regnes med at stå klar i primo 2019.

   Mvh
   Kristoffer, Nybygget.dk

Skriv en kommentar

Forventet indflytning

Yderligere information

 • Bygherre: Danica Pension
 • Ingeniør: Midtconsult
 • Totalentreprenør: KPC
 • Antal lejligheder/lejemål: 500
 • Samlet areal: 29585 m2
 • Link: https://nordbro.dk/
 • Arkitekt: Arkitema Architects
 • eBoligadvokat
Scroll Up