Sales Styling
V-husene Aalborg facade aftan limfjorden
V-husene Aalborg køkken / stue
V-husene Aalborg stue/altan
V-husene Aalborg altan udsigt over fjorden
Habour Gate Aalborg fælles tagterrasse

V-Husene

Aalborg
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 750.000 kr

Beskrivelse

I første parket til Limfjorden opfører A. Enggaard 172 luksuriøse ejerlejligheder. Byggeriet er døbt V-husene, navngivet ud fra de to etageejendommes v-form. Boligerne opføres i størrelser på mellem 28-265 kvm. Her ventes størstedelen af boligerne opført på 1-2 værelser, i størrelsen 28-88 kvm. V-husene ventes indflytningsklare i sommeren 2020.

Plads til uderum og fællesarealer

Bygningens karakteristiske V-form sikrer muligheden for at samtlige lejligheder opføres med egen altan. Der er fokus på private uderum har givet de største lejligheder tagterrasser på op til 60 kvm, med kig til fjorden. V-husene er desuden opført med fælles tagterrasser. Herfra kan den unikke beliggenhed nydes. Her vil der være grønne arealer med græs og højbede, mens der på nogle tagterrasser sågar er opført orangerier og fastmonteret grill. Der er altså i V-husene derfor sublime muligheder for at få det maksimale ud af ejendommens unikke placering.

Mangfoldige boligpriser i eksklusiv standard

På trods af at man forventer et prisniveau hvor flere kan være med, så er dette ikke noget der påvirker V-husenes høje standard. Dette gælder både hvad angår inventar og byggematerialer. Det er resultatet af at man ved udviklingen af V-husene, har fokuseret på udnyttelsen af kvadratmetrene, hvilket tillader lavere boligpriser, i samme høje standard.

Ønsket er at tiltrække især de yngre Aalborggensere, samt give mulighed for forældrekøb, til fordel for byens unge og studerende.

Unik Beliggenhed

At V-husenes beliggenhed er unik, kan ikke understreges nok gange. Ejendommen er opført med en afstand på blot 12 meter til Limfjorden. Samtidig kan man på overkommelige 5-minutters gang, stå midt i Aalborg midtby. Østre Havn, hvor V-husene er opført, er en Aalborg-bydel i rivende udvikling. Her finder man i forvejen alt fra almene studieboliger, til eksklusive ejerlejligheder, hvilket resulterer i et mangfoldigt og alsidigt nærmiljø.

Lignende byggerier (14)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser

Faciliteter

Altaner
Fælles tagterrasse
Parkeringskælder
Tagterrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Website
Scroll Up