Sales Styling
Valdemars Have gårdmiljø
Valdemars Have gårdmiljø
Valdemars Have gårdmiljø

Valdemars Have

Aarhus
Ejerboliger · Færdig (ledige enheder)

Beskrivelse

Visionen med Valdemars Have er at skabe gode levevilkår i Aarhus Midtby for mennesker, der ønsker at være en del af byen, og at byen skal være en del af deres liv.

Byggeriet har den nærtliggende Brobjergskolen som inspiration, og er – ifølge arkitekterne – et moderne svar på de gamle røde murstensbyhuse.

Som beboer i Valdemars Have bliver du nabo til midtbyens mange tilbud. Men du kommer også til at bo midt i en rolig oase, hvor der er masser af plads til privatliv, fordybelse og socialt samvær.

En del af et pulserende Aarhus

Grunden ligger i gåafstand til byens seværdigheder – lige ved Musikhuset, Scandinavian Center og ganske kort fra gågaden og ligger “inde i” en eksisterende karrebebyggelse.
Her skabes en unik byhave i form af et grønt fælles frirum for bebyggelsens beboere, og mennesker som færdes i kvarteret. En stille grøn oase midt i byens pulserende liv.

Den eksisterende stiforbindelse langs nordsiden af grunden erstattes af en ny slynget sti/rampe, som sikrer at der stadig er offentlig gennemgang til Valdemarsgade fra Lønvejen.

Bygningerne er udlagt som to øst-vestgående længer i seks etager, som falder med terrænet ned ad en bakke. Mod Valdemarsgade og det gamle kasernehospital trapper bygningerne ned til fire etager og tilpasser sig skalaen i omgivelserne. Layoutet sikrer, at bygningskroppene får optimale dagslysforhold i alle retninger.

Lignende byggerier (25)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Cykelskur
Depotrum
Elevator
Parkeringskælder

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up