Happy Helper
Västre Park facade Sverige
Västre Park facade Sverige
Västre Park terrasse Sverige
Västre Park Sverige facade
Västre Park facade Sverige
Västre Park køkken Sverige
Västre Park Stue Sverige
Västre Park badeværelse Sverige

Västra Park

Sverige · Skåne
Bostadsrätt · Under opførelse
Fra 1.003.000 kr / Fra 1.290 kr pr. md.

Beskrivelse

I Malmøs absolut mest eksklusive kvarter, Västre Hamnen, opfører Sundprojekt nu boligbyggeriet, Västre Park. Den første etape består af én syv-etagers ejendom, der indeholder i alt 57 boliger. Lejlighederne er opført i størrelser mellem 30-120 m2, fordelt på 1-4 væresler. Västre Park ventes opført over tre etaper, og her er det planen at det endelige byggeri skal bestå af 90 lejligheder. Alle lejlighederne er opført med enten egen altan eller terrasse. Mellem de tre bygninger, er det planen at anlægge et gårdmiljø, der skal tjene som fællesområde. Her vil der være et græsareal, en træbeklædt terrasse og et grillareal, til de kommende beboere i ejendommen. Lejlighederne er udbudt som bostadsrätter.

Læs mere om hvad en bostadsrätt er her.

Västre Hamnen – Malmøs spektakulære bydel

Västre Hanen adskiller sig fra det øvrige Malmø, gennem blandt andet markant arkitektur, og fokus på bæredygtighed. Västre Hamnen er allermest kendt for at huse Skandinaviens højeste bygning, Turning Torso. Bygningen har siden 2005, med sine 190 meter i højden, været hele Malmøs arkitektoniske varetegn. Foruden dristig arkitektur, så slår bydelen sig på at være komplet co2-neutral. Det skyldes blandt andet at bydelen gennem sol – og vindenergi, suppleret af biogas, er helt selvforsynene. Det er ikke kun bydelens luksuriøse og bæredygtige boliger, der har resulteret i populariteten. Gadebilledet er domineret af restaurationer, caféer og butikker, hvis pulserende effekt, danner ramme for Malmøs mest eftertragtede bydel. De rekreative områder indbyder til at fra gåture, til en frisk dukkert i ét af havnebassinerne. På promenaden finder man talrige muligheder for at nyde omgivelserne, mens man i kort afstand derfra, finder Ribersborgsstrand, hvor sand og vand går op i en højere enhed.

Et stenkast fra Købehavn

Skulle udsigten til Sjælland, fra ét af promenadens rekreative tilbud give hjemve, så er afstanden til Sjælland og København heldigvis minimal. Den korte afstand til Malmø Centrum, betyder at man i bil, såvel som i tog, på ganske kort til kan komme til og fra Danmark. Fra det centrale Malmø er der cirka 20 minutter i tog til Kastrup, mens rejsetiden i bil er nogenlunde tilsvarende.

 

Lignende byggerier (14)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up