Ved Amagerbanen
Ved Amagerbanen
ved amagerbanen

Ved Amagerbanen

København · Amager Strand
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 2.395.000 kr

Beskrivelse

Ved Amagerbanen vil bestå af to-værelses- og penthouselejligheder samt byhuse, der samlet vil kunne husere alle aldre både enkelte, par og familier. Alle lejligheder og byhuse kommer med altan eller terrasse i et næsten bilfrit kvarter. Området vil derfor være præget af mangfoldighed i et grønt miljø. Ved Amagerbanen vil gå i ét med de bestræbelser, man har for København, med flere grønne områder samt at få flere træer i byområderne.

Kaffebarer og rolige, grønne oaser blander sig med den eftertragtede beliggenhed ved vandet – tæt på city, metro og indkøb.

De gennemlyste boliger på Ved Amagerbanen er indrettet med funktionalitet, bekvemmelighed og design i fokus. Høje, slanke dør- og vinduespartier leder lyset elegant indenfor, ligesom hvide, glatte vægge og de lyse trægulve overalt i stuer og værelser gør det nemt at indrette boligen moderne og personligt.

Taget lokalbefolkning med i overvejelserne for Ved Amagerbanen

For at få input og idéer til byliv, byrum og bebyggelse var der i 2015 været afholdt tre workshops i lokalplanområdet med stor deltagelse af lokale interessenter. Lokaludvalget og flere af de deltagende borgere havde ønsker om grønne bebyggelser med beplantning på tage og facader, store træer i hele området, gode forhold for cykler og ingen biler. Desuden ønskedes grønne tværgående forbindelser, som binder de omkringliggende områder sammen og gerne et ”kulturstræde”, hvor kreative erhverv og medborgerhuse kan kombineres og blive attraktivt for det kommende bykvarter.

Man har derfor valgt at skabe et attraktivt, tæt og grønt blandet bykvarter med så få arealer til biler som muligt og med udgangspunkt i egenarten fra erhvervsområdet med de historiske markskel, varierede bygningsstørrelser og små intime gårdrum.

Man har stræbet efter at skabe et næsten ’bilfrit’ bykvarter på de gåendes præmisser ved at placere stort set al bilparkering i konstruktion under terræn og biladgang hertil overvejende placeret i periferien af området sammen med terrænparkering til delebiler, gæster mv.

Lignende byggerier (21)

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Website
Scroll Up