Ved Svinget

Ved Svinget

Lynge
Ejerboliger · Ikke startet

Beskrivelse

Med Lynges nye boligbyggeri Ved Svinget erstattes byens tidligere idræts- og aktivitetsgrunde af 40 grønne, moderne række- og dobbelthuse i henholdsvis ét og to plan. Casa Nord og KANT Arkitekter har med byggeriet fastholdt fokus på det fællesskab, som i lang tid har kendetegnet bylivet i Lynge, koncentreret om sport og fællesaktiviteter i naturskønne omgivelser i Nordsjælland.

Boligområdet optager et samlet areal på 20.000 kvm, og tæller 40 boliger i størrelser fra 86-106 kvm. Variationen i byggeriets enheder tilgodeser altså et bredt spektrum af potentielle indflyttere. Hér er plads til både børnefamilier, par og ældre. Bebyggelserne forbindes af én gennemgående vej, mens beboerne vil kunne drage fordel af det nyligt opførte amfiteater som samlingssted for både beboerne i Ved Svinget og i Lynge by.

Det første spadestik finder sted i marts 2019, mens byggeriet forventes færdigt sommeren 2020. Salget af boligerne forventes påbegyndt primo 2019.

Boligpriser for bebyggelsen er endnu ikke offentliggjort.

Centralt i Nordsjælland

Udover de muligheder Lynge By tilbyder, herunder indkøb, idrætsarealer, natur- og fritidsområder, medfører byens centrale beliggenhed i Nordsjælland et væld af udflugtsmuligheder, med større byer som Frederikssund, Farum og Hillerød indenfor rimelig kørselsafstand. Særligt den offentlige transport til og fra København faciliteres hér.

Hvor by og land forenes

Området er især karakteriseret af sine grønne fritidsområder og langtrækkende markarealer, og udgør på mange måder en forening af land og by, hvor både lange gåture i den friske luft og fællesarrangementer byens beboerne imellem har sin plads.

2 kommentarer

 • Michelle Romme
  10 måneder siden

  Vil gerne skriv mig op

  • grammads@hotmail.dk
   10 måneder siden

   Hej Michelle,
   Der er ikke åbnet for opskrivning til Ved Svinget endnu. Du kan tilmelde dig nyhedsbrev på byggeriets egen hjemmeside.

   Mvh Mads – Nybygget.dk

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser

Yderligere information

 • Bygherre
 • Arkitekt
 • Byggestart
 • Antal enheder
 • Samlet areal
 • Website
Scroll Up