Vedbæk Park Øst
Vedbæk Park Øst

Vedbæk Park Øst

Vedbæk
Ejerboliger · Færdig
Fra 4.795.000 kr

Beskrivelse

I Vedbæk Park er der kommet 53 ny arkitekttegnede, svanemærkede rækkehuse. Rækkehusene kommer i to og tre etager, på hhv. 120 og 161 kvm. Boligerne er med terrasse i både for- og baghaven, der skaber forudsætninger ved at bedst at udnytte Vedbæks idylliske sommerdage. De to terrasser skaber et åbent stueplan, hvor man får masser af dagslys ind i boligen. Derudover har man i de store boliger en møblerbar tagterrasse, hvor mulighederne for afslapning er optimale.

Rækkehusenes arkitektur er inspireret af de karaktergivende omgivelser, hvor det har været en essentiel del af processen at designe fleksible boliger, som tilgodeser alle typer familier, uanset alder, med plads til hjerterum både inde og ude.

Svanemærkede boliger midt i naturen

Alle rækkehusene i Vedbæk Park Øst er svanemærkede, så du får et hjem med lavt energiforbrug samtidig med et sundere indeklima for hele familien. Herved skabes en samhørighed og respekt for naturen, samtidig med at forbrugsomkostningerne er i bund.

Trygt område midt i Nordsjællandsk idyl

I den østlige del af Vedbæk Park, afgrænset af en kile af gamle træer og på en lille forhøjning, finder du Vedbæk Park Øst. Området tilbyder boldbaner, smuk natur, cykelstier gennem skoven og store grønne arealer. Derudover ligger Vedbæk Park Øst i gåafstand fra Strandvejen, hvor du kan finde hyggelige caféer, restauranter og isboder samt andre tilbud. Du kan yderligere tage toget til København på 20 minutter fra Vedbæk Station, der ligger få minutter fra Vedbæk Park Øst. Der findes også en ganske intim gågade i Vedbæk med dagligvaretilbud og restauranter. Vedbæk er definitionen på provins idyl.

Lignende byggerier (2)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Have
Tagterrasse
Terrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
Scroll Up