Ungdomsbolig.nu
Vedbæk Park Øst Vedbæk Park Øst Vedbæk Park Øst Vedbæk Park Øst Vedbæk Park Øst

Vedbæk Park Øst

Ejerboliger · Under opførelse
Fra 4.795.000 kr

Beskrivelse

Vedbæk Park Øst projektbyggeri byder på 53 arkitekttegnede rækkehuse i Vedbæks trygge nordsjællandske rammer. Her er rig mulighed for at nyde den friske luft og tage hunden med ud at gå langs vandet. Vedbæk Park Øst byder på hjem i to og tre etager. Mød naboen på de mange fællesarealer, ved søen eller på de små, snoede stier mellem træerne. Du får det perfekte nabolag med plads til en aktiv livsstil og nærhed til byliv.

Svanemærkede rækkehuse

I Vedbæk Park Øst får du smukke hjem i rækkehusene med åbent stueplan, hvor der er plads til hyggelige middage med venner og familie. Du kan vælge mellem to forskellige boligtyper på 120 og 161 kvadratmeter. I de nye hjem har du en hyggelig for- og baghave, så du får størst muligt udbytte af de varme sommerdage. På terrassen i baghaven kan familien nyde morgenkaffen, mens terrassen i forhaven er ideel til en grillmiddag med naboerne eller med en god bog i ro og fred. De store hjem har desuden en møblerbar tagterrasse, hvor du kan læne dig tilbage og følge livet i nabolaget, mens børnene spiller bold på boldbanen.

Alle rækkehusene i Vedbæk Park Øst er svanemærkede, så du får et hjem med lavt energiforbrug samtidig med et sundere indeklima for hele familien. Herved skabes en samhørighed og respekt for naturen, samtidig med at forbrugsomkostningerne er i bund.

Arkitektur

Vedbæk Park Øst er udviklet i samarbejde med den anerkendte tegnestue, Danielsen Architecture. Rækkehusenes arkitektur er inspireret af de karaktergivende omgivelser, og det har været en elementær del af processen at designe fleksible boliger, som tilgodeser alle typer familier, uanset alder, med plads til hjerterum både inde og ude.

Kort

Henriksholms Alle 38, 2950 Vedbæk, Denmark

Lignende byggerier (1)

Skriv en kommentar

Forventet indflytning
Lejlighedsstørrelser
Værelser

Yderligere information

  • Homeconnector