Happy Helper
Vedbæk Park Vest
Vedbæk Park Vest

Vedbæk Park Vest

Vedbæk
Ejerboliger · Delvist færdig
Fra 4.895.000 kr

Beskrivelse

Vedbæk Park Vest byder på 50 svanemærkede rækkehuse i naturrige rammer tæt ved vandet. Rækkehusene kommer i to og tre plan, der varierer mellem to og fire soveværelser. Boligerne i tre plan har et master bedroom med direkte udgang til en møblerbar tagterrasse, hvor du kan nyde den friske luft, som det medfører at så tæt på naturen.

Boligerne har et åbent stueplan, hvor der er terrasse til begge sider, hvilket giver optimal benyttelse af dagslyset – både til at lyse boligerne op, men også til udendørsbrug. Baghaven er afgrænset med en hæk, så man opnår privatliv, men stadig kan føle sig en del af de grønne fællesarealer.

Svanemærkede boliger midt i naturen

Alle rækkehusene i Vedbæk Park Vest er svanemærkede, så du får et hjem med lavt energiforbrug samtidig med et sundere indeklima for hele familien. Herved skabes en samhørighed og respekt for naturen, samtidig med at forbrugsomkostningerne er i bund.

Trygt område midt i Nordsjællandsk idyl

I den vestlige del af Vedbæk Park, afgrænset af en kile af gamle træer og på en lille forhøjning, finder du Vedbæk Park Vest. Området tilbyder boldbaner, smuk natur, cykelstier gennem skoven og store grønne arealer. Derudover ligger Vedbæk Park Vest i gåafstand fra Strandvejen, hvor du kan finde hyggelige caféer, restauranter og isboder samt andre tilbud. Området har derudover en skolesti, så børn og unge kan komme i skole uden at skulle krydse trafikerede veje.

Du kan yderligere tage toget til København på 20 minutter fra Vedbæk Station, der ligger få minutter fra Vedbæk Park Vest. Lige ved stationen findes en ganske intim hovedgade med dagligvaretilbud, restauranter, m.m.  Vedbæk er definitionen på provins idyl.

Lignende byggerier (2)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Have
Tagterrasse
Terrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
Scroll Up