Happy Helper
Vendelsro Altaner Vikhem
Vendelsro Facade Vikhem
Vendelsro luftfoto Vikhem
Veldelsro Køkken Vikhem
Vendelsro Vikhem stue
Vendelsro soveværelse Vikhem

Vendelsro

Sverige · Skåne
Bostadsrätt · Under opførelse
Fra 790.000 kr / Fra 2.300 kr pr. md.

Beskrivelse

I det sydlige Staffanstorp, finder vi den nye bydel Vikhem, og ejendommen Vendelsro. Her har BoKlok opført 32 lejligheder på 55-85 m2. Lejlighederne indeholder 2-4 værelser, og har enten egen altan eller terrasse. Til hver lejlighed er der inkluderet én parkeringsplads, samt et privat skur til opbevaring. Vendelsro består af tre bygninger, hvor man i midten har valgt at anlægge et fælles udendørsareal. Her kan man nyde de grønne fællesarealer, lade børnene lege og mødes på kryds og tværs med naboerne. Boligerne sælges som bostadsrätter.

Læs mere om bostadsrätter her.

Vikhem – Den nye bydel

Vikhem er en helt ny bydel i Staffanstorp, hvor der i øjeblikket sker en masse. Vikhem ventes at blive en bydel, der byder på boliger af en varierende karakter, således man kan tiltrække beboere i alle livets stadier. Omgivelserne ved Vikhem er grønne, og der er i området allerede indtil flere parker. Her finder man blandt andet Vendelparken, Tegelparken og Hagalidsparken. I Vikhem er man som beboer tæt på alt, og inden for kort afstand, findes både skoler, institutioner, lægehuse og indkøb. Rejsetiden fra Vikhem til Malmø og Lund er på cirka 20 minutter.

Rejsetiden til København

Staffanstorp og Vikhem ligger midt mellem Lund og Malmø. Det betyder at man har enormt gode forudsætninger for at komme hurtigt til København. Med kollektiv trafik tager turen lidt mere end en time. Tager man turen fra Vikhem til København i bil, så er rejsetiden mindre end 40 minutter.

OBS! Alle beløb angivet i DKK er omregnet fra SEK til kurs 0,72 29-01-2019

Lignende byggerier (14)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up