Vestbryggen og Østbryggen dagslys facade
Vestbryggen og Østbryggen aftenfoto
Vestbryggen og Østbryggen gårdmiljø /parkering
Vestbryggen og Østbryggen luftfoto
Vestbryggen og Østbryggen Køkken
Vestbryggen og Østbryggen soveværelse
Vestbryggen og Østbryggen Køkken/alrum

Vestbryggen & Østbryggen

Holbæk
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 1.995.000 kr

Beskrivelse

På Kraghs Brygge, vel nok én af Holbæks mest eftertragtede beliggenheder, opfører Holbæk Fjord Ejendomme A/S 66 ejerboliger, i ejendommene Vestbryggen & Østbryggen. Foruden de 66 ejerlejligheder, indeholder Vestbryggen & Østbryggen desuden én erhvervslejlighed hver.

Tvillingejendomme på Holbæk Havn

Vestbryggen og Østbryggen er to ens ejendomme. De indeholder sammen antal boliger, og fordelingen af areal ventes identisk de to ejendomme imellem. Ejendommene er adskildt af Fjordstjernen, der er beliggende mellem Vestbryggen og Østbryggen. Østbryggen ventes indflytningsklar 4 måneder senere end Vestbryggen.

Boligerne er 71-136 kvm store, og indeholder 2-4 værelser. Lejlighederne i stueetagen er opført med privat terrasse, mens de resterende lejligheder er opført med egen altan. På niveau med ejendommenes stueetage, er der anlagt en hævet taghave, der fungerer som fællesareal, såvel som tagkonstruktion på ejendommenes parkeringsareal, hvilket man finder herunder.

I begge ejendomme er der desuden elevator i samtlige opgange, der sikrer beboeren niveaufri adgang, fra alle fem etager.

Nordiske kendetegn

Ejendommenes arkitektoniske udtryk er klassisk for nordisk boligbyggeri, og både Vestbryggen & Østbryggen er derfor en naturlig og afdæmpet tilføjelse til den øvrige bebyggelse på havnen i Holbæk.

Vestbryggen & Østbryggens forskudte facader, giver en optimal udnyttelse af den fornemme beliggenhed ud til Issefjorden. Her resulterer forskydningerne, i opførslen af større altaner, mens kig til fjord og by fra samtlige boliger fremstår upåvirket.

Attraktiv beliggenhed i Holbæk

Vestbryggen & Østbryggens beliggenhed i Holbæk må bestemt siges at være særdeles attraktiv. Beliggenheden på fronten af Kraghs Brygge, sikrer en udsigt over vandet, mens afstanden til Holbæk By er minimal.

Fra Vestbryggen & Østbryggen er beboeren kun få minutter fra Holbæks hyggelige bymidte, hvor specialforretninger, kulturoplevelser, caféer og restaurationer kan nydes. Kort afstand til motorvej og regionaltoge, sikrer fremragende infrastrukturelle forhold.

Lignende byggerier (4)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Cykelskur
Elevator
Parkeringskælder
Terrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Landskabsarkitekt
  • Ejendomsmægler
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Website
Scroll Up