Vesthusene Trige facade
Vesthusene Trige Køkken
Vesthusene Trige køkken
Køkken, entre, altan Vesthusene Trige
Vesthusene Trige køkken entre
Vesthusene Trige stue
Vesthusene Trige stue
Vesthusene Trige altan

Vesthusene, Trige

Aarhus · Trige
Almene boliger · Færdig
Fra 4.905 kr pr. md.

Beskrivelse

I byen Trige nord for Aarhus, finder vi Trigeparken, hvor Vesthusene er beliggende. Vesthusene består af 30 2-værelses boliger på 51 kvm, og 60 3-værelses boliger på 93 kvm, fordelt på tre boligkarrérer, opført i tre etager.

Alle boligerne har vestvendte altaner – Én stor lukket altan i forlængelse af en stor stue, og én mindre åben altan i forlængelse af et værelse.

Omfattende renovering af Vesthusene

Vesthusene har gennemgået en omfattende renovering, der betyder at boligernes fremtidige lejere, kan se frem til nyrenoverede køkkener og badeværelser. De tre resterende ejendomme i Afdeling 20; Østhusene, er under en total ombygning.

Lejlighederne har et stort køkkenalrum, i åben forbindelse med stuen. Køkkenet er helt nyt og der hører komfur, kølefryseskab og emhætte til boligen. Der er yderligere mulighed for selv at installere opvaskemaskine.

Badeværelserne er med gulvvarme, vaskeskab og bruseniche. Der er gjort plads til at installere vaskemaskine og tørretumbler, hvis man ikke ønsker at benytte vaskeriet i kælderen. I 3-rums boligerne er der et vindue på badeværelset.

Glimrende lysinfald i begge boligtyper

I 3-værelses boligerne er der vinduer fra gulv til loft i køkkenet, der sammen med lyset fra vinduerne i stuen, giver et fantastisk lysindfald, med lys fra både øst og vest.

I 2-værelses boligerne er køkkenalrum og stue i åben forbindelse med entréen, hvor lysindfaldet fra stuen lyser det luftige rum op.

Familie- og børnevenligt område

Trigeparken er et børnevenligt sted at bo. Her er fine legeområder adskilt fra den kørende trafik, der sikrer børns færden i området. Der er desuden gangstier til den lokale skole, bibliotek, institutioner, sportsbaner og meget mere.

Lignende byggerier (1)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Legeplads

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Totalentreprenør
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up